IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 I'm bored. [Jojo]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louis

avatar

Aantal berichten : 152
Registratiedatum : 09-12-11

Character sheet
Naam: Louis William Tomlinson
Partner: Don't need.
Reden van plaatsing: Woedeaanvallen, soms licht paranoïde.

BerichtOnderwerp: I'm bored. [Jojo]   di dec 13, 2011 5:30 am

Peinzend kijkend naar zijn verband, zat Zayn op een bank. Hij was hier nu al een paar dagen maar was nog steeds niet gewend aan de rare sfeer dat hier hing, wat vooral te maken had met de kalkwitte muren en de grijze patronen daarin. Het gaf een sobere stemming, iets wat het nog niet leuker maakte om hier te zijn, ook al kon hij niks verzinnen wat er nu wel leuk was aan in een kliniek zitten. Hij zuchtte even en liet zijn blik over de verschillende kasten met boeken glijden. Het waren al oude boeken, iets wat hij vast niet interessant zou vinden. Naar buiten gaan? Daar had hij even geen zin in. Hij zuchtte even en sloot opnieuw zijn ogen, terwijl hij de dansende zwarte vlekken rond zijn ogen een beetje probeerde te negeren. Hij had weer eens niet voldoende slaap gehad. Bovendien was zijn geheime drank op en dat ergerde hem kapot, aangezien hij hier niet even snel naar buiten kon om een nieuwe fles te gaan halen. Waarom maakten ze het hier iedereen zo moeilijk? Een lichte zucht kwam over zijn lippen en zuchtend liet hij zijn blik opzij gaan, waarna hij even over zijn achterhoofd wreef en opnieuw nadacht. Zuchtend liet hij zijn hoofd hangen. Hij had geen idee hoe hij aan drank kon komen en dat verveelde hem op dit moment te pletter.
Kalm liet hij zijn blik opzij zakken om even te kijken naar de muren. Ondanks de sobere uitdrukking dat het gaf, was het toch best wel mooi, maar ergens ook zo droevig. Zayn liet zich echter niet te lang meeslepen door de emoties die zo’n muur meebracht en snel wendde hij zijn blik af en zuchtte even, waarna hij even gaapte. Gapen deed hij nogal vaak deze middag, dat wist hij ook wel, maar er was helemaal niks te doen. Hij was Hayden en Nikki nog nergens tegengekomen, Kimberley trouwens ook niet en hij verveelde zich zo dood. Misschien moest hij maar opzoek gaan naar iemand waarmee hij deze dag kon doorbrengen, voordat hij dood zou gaan van verveling.
Zuchtend hief Zayn zijn hoofd op, terwijl hij dacht aan de drank. Dankzij de drank zat zijn arm nu wel in het verband, maar goed. Hij had er ook niet om gevraagd om gebeten te worden door een of ander beest dat dus blijkbaar zijn pad gekruist was. Toch had die blik van de verpleegster hem daar best wel verbaasd. Iedereen leek daar zo boos te zijn, maar zij niet. Zij was niet zo streng en ze leek dat trouwens ook niet, ze was alleen maar verschrikkelijk behulpzaam geweest. Zuchtend liet Zayn zijn hoofd weer zakken en wreef door zijn ogen. Viel er nog wel iets leuks te doen vandaag?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm bored. [Jojo]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: AR.-
Ga naar: