IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Get out of my sight!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Andrew

avatar

Aantal berichten : 103
Registratiedatum : 03-12-11

Character sheet
Naam: Andrew Hellsong
Partner: -
Reden van plaatsing: Woedeaanvallen & Depressie

BerichtOnderwerp: Get out of my sight!   wo dec 14, 2011 3:29 am

Andrew zat rustig in de eetruimte zijn eten op te eten. Wat nogal heel logisch was eigenlijk. Wat de jongen de laatste dagen had meegemaakt, dat meisje Hayden dat opeens raar was beginnen doen, dan zijn kamergenoot die nog nooit een gitaar had gezien, en dan nog enkele mensen hier die het echt niet met hem hadden en hem wel dagelijks met iets kwaad kregen al was het nog niet gebeurd dat hij een woedeaanval kreeg door hun doen. Met zijn vork wou hij een erwt op prikken, alleen ging het stomme ding altijd van hem lopen. Met enige irritatie bleef hij toch maar proberen om die ene erwt te pakken te krijgen zonder feitelijk door te hebben dat er nog een heleboel andere erwten op zijn bord lagen. Een zucht schoof over zijn lippen waarna hij even kort op keek, veel volk zat er hier niet. Of toch niet meer. Bekende zaten er ook niet bij, dus dat speelde dan wel weer in zijn voordeel zo zou niemand hem hier bezig zien om die erwt te pakken te krijgen. Toen hij uiteindelijk een doorbraak had, grijnsde hij even triomfantelijk waarna hij rustig verder ging met eten. Tot opeens zijn bord omver gekieperd werd en dus leuk over zijn shirt kwam. Met een ruk keek hij op, recht in de ogen van een van die kinderen die hem al heel die tijd dat hij hier zat irriteerde. “Wat denk je dat je hier doet? Dit is onze tafel, maak dat je weg komt sukkel.” Bromde de jongen naar hem. Andrew zette zijn handen op de tafel en duwde zich zo recht, zijn armen waren aan het trillen, iets wat meestal betekende. Zonder enige waarschuwing schoten zijn handen naar omhoog greep hij de jongen bij zijn kraag vast en sleurde hem meteen over de tafel om hem daarna op de grond te gooien en op hem ging zitten met zijn knieën langs weerszijde van zijn lichaam zodat hij onmogelijk weg kon. Alles was een waas geworden voor de zwartharige jongen, zijn vuisten had hij gebald, pure woede vloeide er door hem heen. Nog geen tel na dat hij hem op de grond had gegooid was hij de jongen al hard op zijn gezicht aan het slaan, deze verweerde zich door ook enkele klappen uit te delen, maar deze leek Andrew helemaal niet te voelen, onophoudelijk sloeg hij op zijn gezicht, zodat hij de jongen al snel genoeg zag bloeden. En dan opeens werd hij stevig bij zijn armen vast gegrepen en omhoog getild, de jongen stribbelde hard tegen waarop hij de andere jongen die op de grond lag nog een paar trappen gaf. ‘Laat me los!’ Schreeuwde Andrew. Begon met zijn armen te bewegen om zich los te krijgen, en daarna voelde hij een prik in zijn nek. In een paar seconden tijd werd alles zwart voor zijn ogen en moest hij zich wel mee laten sleuren door hen zonder iets te doen. Hardhandig werd hij neer gegooid in de cel, belandde ruw met zijn kop tegen de grond maar hij bleek niet wakker te worden. Daar lag hij dan, compleet verdoofd door een stom iets dat in hem was geïnjecteerd.
Een klein uurtje later opende hij verward zijn ogen. Keek even rond, merkte op het eerste zicht niet echt iemand op. Daarna ging zijn blik naar zijn handen die nog bedekt waren met bloed van die ene knul. Juist, die ene jongen die zijn bord had omgekieperd had een kettingreactie van gevoelens veroorzaakt. Haat, woede, irritatie, pijn en zelfs verdriet op een of andere manier. Het had een kortsluiting veroorzaakt bij hem in zijn hersenen en zo had hij zich niet meer onder controle kunnen houden. Zo was hij op de jongen gevlogen. Uit een nieuwe opkomende woedebui sloeg hij hard op de grond. Great nu zat hij hier, en kon hij hier maar op de muren liggen staren. Hoe gezellig was dat wel niet? Niet dus.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Illuna

avatar

Aantal berichten : 202
Registratiedatum : 21-12-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Berlaar~

Character sheet
Naam: Illuna Dewulf Ortega~
Partner: You drive me insane~
Reden van plaatsing: Hillucinaties en stemmen in haar hoofd, zet zichzelf aan tot moorden

BerichtOnderwerp: Re: Get out of my sight!   do dec 22, 2011 12:32 am

Illuna zat nu zeker al twee uur vast in deze verdomde isoleercel, gefrustreerd sloeg ze voor de zoveelste keer tegen de zware deur met haar vuisten. "Laat mij hier verdomme uit ik heb niets misdaan" schreeuwde ze nog een keer uit. het had geen zin ookal wist ze dat ze bekeken werd elk moment dat ze hier binnen zat. Weer begon ze op de deur te rammen tot haar handen blauw zagen van het harde ijzer keer op keer te raken, "IK heb er verdomme genoeg van" schreeuwde ze weer tot haar stem brak en ze neerzakte op de grond. een stem sprak krakend uit een luidspreker die aan het plafond was vastgemaakt, "Hoe harder je je verzet hoe langer je hier binnen zal zitten Illuna". Kwaad sprong ze recht maar ze hield zich on en ging rustig weer zitten voor een grijze muur, het had toch allemaal geen zin meer ze zouden haar er pas uitlaten als ze zich stil hield. Illuna hield haar ogen gespitst tot ze uiteindelijk geluiden op da gang hoorde. Opeen ging de deur krakend open en Illuna sprong recht ,blij dat ze eindelijk terug naar buiten mocht, maar in plaats van haar eruit te laten smeten ze een verdoofde zwartharige jongen de cel binnen. Illuna wist hoe het ging, ze had nu geen enkele kans op reactie van de jongen hij was nog helemaal verdoofd. Rustig bestudeerde ze hem nu hij toch niets tegen haar kon doen, Zwartharige jongen van ongeverer 16-17 jaar ofzo, bloed hing nog vers aan zijn handen hij had waarschijnlijk gevochten ofzo. Even kwam het in haar op dat hij haar in elkaar zou gaan slaan als hij wakker werd maar Illuna was niet bang voor vechten. Ondanks haar kleine grootte kon ze zich perfect zelf verdedigen, en trouwens ze had nog wel een mes in haar sok zitten ergens.
N U al drie uur in die vervloekte isoleercel, Illuna had zich stilgehouden en nutteloos voor zich uit liggen staren en nog steeds mocht ze er niet uit. Opeens zag ze beweging uit haar ooghoeken en zag ze hoe de zwartharige jongen bij bewustzijn kwam. "Welkom in deze prachtige isoleercel" zei Illuna sarcatisch terwijl ze rustig in kleermakerszit op de grond bleef zitten. "we zitten hier nog wel een tijdje denk ik"

_________________
We all have our horrors and our demons to fight.
But how can I win, when I'm paralyzed?
They crawl up on my bed, wrap their fingers round my throat.
Is this what I get for the choices that I made?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://t0xicstrawberry.tumblr.com/
 
Get out of my sight!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: I.-
Ga naar: