IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~Welcome in my Fantasy~ [Matt]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucy

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 06-01-12

Character sheet
Naam: Lucy Suzan Badger
Partner: I'm looking for a guy who loves me for who I am
Reden van plaatsing: Kan Fantasie niet meer onderscheiden met realiteit. Is in haar hoofd 12 jaar.

BerichtOnderwerp: ~Welcome in my Fantasy~ [Matt]   vr jan 06, 2012 2:42 am

Lucy rende door het gras achter meneer Hupps aan. 'Wacht, wacht!' Riep ze hem achterna totdat ze uiteindelijk echt moest stoppen omdat ze niet meer kon ademen. Ze liet zich op de grond zakken en hijgde het uit. Ze keek naar het witte konijntje dat verder nog rende en uiteindelijk stopte. Het konijntje genaamd meneer Hupps kwam terug hupse naar Lucy toe.
'Dat is heel erg stout meneer Hupps.' Zei Lucy kwaad, maar ze glimlachte alweer snel. Lucy was zeventien jaar, maar ze gedroeg zich als een twaalfjarige. Dat niet alleen, Lucy kon geen onderscheid meer maken tussen de realiteit en haar eigen fantasie. Ze lachtte haar uit als ze over meneer Hupps praten, want hij bestond niet volgens anderen. Nou Lucy was echt niet gek hoor, dat arme ding zat toch echt hier voor haar neus. Lucy pakte het witte konijn op en aaide het dier over haar kopje.
'Ik zei toch dat ik niet zo snel kon rennen als jij.' Zei Lucy waarschuwend tegen meneer Hupps. Meneer Hupps, was al een oud konijn en die kon behoorlijk mopperen, ook kon dit konijn praten. Alleen deed hij dat niet zoveel alleen als hij echt iets had te zeggen tegen Lucy. Ze gaf hem een speelde tik tegen zijn neus en glimlachte. Daarna aaide ze hem weer over zijn kopje en knuffelde de met hem.
'Ik weet best wel dat het spannend is ook voor jouw. Onze eerste dag in onze vakantie huis. Ik denk dat mama dat geweldig geregeld heeft.' Zei Lucy blij. Ergens wist Lucy wel dat dit helemaal geen vakantie oord was. Maar ze bleef geloven in haar moeder, dat zij altijd de waarheid sprak. Misschien was dat raar, maar zij vertelde Lucy dat ze naar een vakantie huis ging, in plaats weer naar school.

Opzich vond ze het helemaal niet erg om niet meer naar school te gaan. Dan werd ze teminste niet meer gepest, met meneer Hupps. Ze stond op van het gras met meneer Hupps in haar armen. Het eerste wat Meneer Hupps hier wilde doen was kijken bij de boerderij dieren. Ook Lucy zag dat wel zitten. Ze kon goed opschieten met dieren, omdat ze leuk waren en geen vooroordelen hadden over anderen. Ze liep samen met meneer Hupps naar het hek van de dieren en liet meneer Hupps daar los. Lucy zelf ging zitten voor het hek en keek naar het geitje.
'Kijk je wel uit!' Zei Lucy tegen meneer Hupps.

[Matt]

_________________

Would you like my Fantasy world?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Matt

avatar

Aantal berichten : 113
Registratiedatum : 27-12-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Verweggistan

Character sheet
Naam: Matt Franceschi
Partner: I'm married to the music.
Reden van plaatsing: Waanbeelden, leeft in een fantasiewereld en spreekt wartaal uit. Hij spreekt dan tegen een fantasiewezen.

BerichtOnderwerp: Re: ~Welcome in my Fantasy~ [Matt]   za jan 07, 2012 7:31 am

Een vrolijke lach ontsnapte aan Matt’s lippen terwijl hij naar Eowyn luisterde. Het kleine elfje stond op zijn buik sterke verhalen te vertellen, en soms zwaaide ze zo enthousiast met haar tere armpjes, dat ze omviel. Dan kwam ze met een plofje op Matt’s buik terecht waarna ze snel weer omhoog sprong. Matt zelf lag in het stro met zijn handen achter zijn hoofd gevouwen. Af en toe gleden zijn blauwe ogen naar de lucht en dan zwijmelde hij weg. De wolken waren spierwit en gleden traag voorbij. En iedere keer wanneer Eowyn merkte dat hij wegzwijmelde, sprong ze een keer op en neer op zijn buik. Daardoor moest Matt zijn aandacht wel op haar richten. Een tikkeltje chagrijnig, dat wel. Maar Eowyn wist hem snel genoeg weer aan het lachen krijgen.

Eigenlijk was het elfje er niet echt, het was zijn fantasie. De fantasie die hij met de realiteit verwarde. Als twee touwtjes die in de knoop zitten en die je onmogelijk uit elkaar krijgt. Zo was het in zijn hoofd ook. Natuurlijk wist hij het verschil tussen dromen en wakker zijn. Als je droomt slaap je, en Matt krijgt het voor elkaar om dan beelden op te wekken. Die beelden waren dan nog fantasierijker dan wanneer hij wakker was. In zijn dromen kon hij vliegen op draken, reed hij op eenhoorns. In zijn dromen was hij iemand met een maliënkolder en een zwaard. En in zijn dromen stond hij als enige voor het leger, om de helft van een veldslag in zijn eentje te bepalen. In zijn dromen kon hij dingen die hij hier niet kan, en in zijn dromen was hij totaal anders.
Matt is helemaal niet gewelddadig. Integendeel zelfs, hij was misschien wel één van de zachtaardigste mensen in de kliniek. En hij was spontaan, attent. Het was gewoon een superjongen. Het jammere alleen was, is dat veel mensen hem niet willen leren kennen. Matt staat bekend als de jongen die tegen lucht praat, de jongen die vrolijk is. De enige jongen die niet depressief is, en vele kunnen dat niet hebben. Ze willen ook net zo vrolijk en luchtig als hem kunnen denken. Want dat doet Matt, ook al is er veel gebeurd in zijn verleden. Ook al heeft hij zijn beste vriend verloren toen hij een brandje stookte. Dat is voor Matt geen reden om zijn schouders te laten hangen. Hij mist zijn beste vriend wel, maar hij kan niks aan het verleden doen. Het enigste wat hij ermee kan is ervan leren. Hij moet van zijn toekomst het beste maken, en dat doet hij. Samen met Eowyn. Eowyn, zijn enigste vriendin. Het was dan weliswaar een elfje dat het bloed onder je nagels vandaan kon halen, ze was wel nog steeds bij hem. De enigste die hem trouw gebleven was nadat hij naar de kliniek gestuurd was. Zelfs zijn moeder had hem geen brief meer gestuurd. Had hem niet meer proberen te bereiken met de telefoon. En Matt had ook niet gedacht dat ze dat zou doen, ze had het druk. Druk met andere dingen.

‘’Matt! Luister nu eens!’’ Brulde Eowyn met haar hoge stemmetje in zijn oor, en Matt opende zijn ogen. Onbewust had hij die dicht laten vallen terwijl hij zo in gedachten was. Misschien had Eowyn gedacht dat hij sliep, hoewel dat bijna onmogelijk was. Het kleine elfje kon namelijk zijn gedachtes lezen. En hoewel Matt haar dat uitdrukkelijk verboden had deed ze het nog steeds. Misschien was het ergens ook beter, zo hoefde hij niet altijd te praten. Eowyn wist wat er in hem omging.
Toen er ineens een heldere meisjesstem klonk schoot Matt overeind en Eowyn werd gelanceerd. Het meisje zonk neer voor het hek en Matt stond op. Zijn onderarmen leunden op datzelfde het, en Matt keek van boven naar het meisje. Het enige wat hij nu zag was een zwarte haarkruin en Matt aarzelde om te kuchen. Wat als ze zo iemand was die gillend weg zou rennen of hem zou bespringen? Matt besloot om het er maar op te wagen en hij kuchte duidelijk hoorbaar. ‘’Hey!’’ zei hij simpel, en hij bleef op het hek leunen. Eerst maar eens de reactie van het meisje afwachten.
-- Precies 700 woorden Ö

_________________

I might be proud, but at least I'm proud of something. You've taken your pride in becoming nothing.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://mydreamaremydreams.tumblr.com/
Lucy

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 06-01-12

Character sheet
Naam: Lucy Suzan Badger
Partner: I'm looking for a guy who loves me for who I am
Reden van plaatsing: Kan Fantasie niet meer onderscheiden met realiteit. Is in haar hoofd 12 jaar.

BerichtOnderwerp: Re: ~Welcome in my Fantasy~ [Matt]   za jan 07, 2012 10:20 am

Lucy keek naar Meneer Hupps die lekker bij de kippen en geitjes rond liep. Ze fronsde lichtjes haar wenkbrauwen, bang dat meneer Hupps misschien iets zou doen wat de geitjes niet leuk zouden vinden. Uiteindelijk stond ze recht om beter overzich te kunnen hebben op meneer Hupps. Tot dat ze een zachtte stem hoorde om haar heen. ‘’Hey!’’ Ze keek op en zag een paar blauwe ogen bij het hek. Ze voelde haar wangen rood worden en keek verlegen naar de grond. Nog niemand had met haar gepraat hier en ze vond het lief dat hij de eerste was die wel iets zei. Hij bekeek de jongen beter die bij het hekwerk stond. Hij had iets langer bruin haar en fel blauwe ogen.
'Hoi.' Zei ze zachtjes terug en giechelde daarna. Ze voelde een warme vacht om haar benen heen en zag dat Meneer Hupps op de grond voor haar voeten zat. Ze trok haar jurkje lichtjes op en keek naar de grond.
'Meneer Hupps.' Zei ze met een klein glimlachje en pakte meneer Hupps op. Ze knuffelde lichtjes met hem en draaide daarna een rondje. Haar witte jurkje sierde om haar benen heen en toen ze weer stil stond stond ze recht voor de jongen. Ze keek hem met een speelse blik aan en giechelde weer zachtjes.
'Hoe heet je?' Vroeg ze en liep dichter naar de jongen toe, met meneer Hupps in haar handen. Waarschijnlijk zou ook hij meneer Hupps niet zien. Eigenlijk was dat best jammer want Meneer Hupps was een wollig wit konijn. Wel al een beetje oud, maar wollig en wit. Ze hield haar hoofd even schuin terwijl ze nog dichterbij de jongen kwam.

Ze glimlachte liefjes naar haar en draaide nog een rondje. Hij had iets vreemds iets niet normaals, maar ze kon haar vinger er niet op leggen. Hij zag er wel schattig uit, maar niet te. Ze hield haar hoofd weer recht en keek naar meneer Hupps.
'Denk jij wat ik denk?' Vroeg ze aan meneer Hupps en giechelde daarna weer. Ze wist dat Meneer Hupps weinig praten. Te weinig volgens Lucy, maar ze was het wel gewend van hem. Ze keek weer naar de jongen die in het hooi lag en giechelde opnieuw. Meeste mensen vonden haar irritant als ze haar giechel bui had, maar zij vond het alleen maar leuk dat ze plezier had in de dingen in haar leven.
'Mama vertelde al dat er een boerderij was. Ze vertelde dat het een groot vakantie oord was met nog meer speciale kinderen. Maar ik vind mezelf niet zo speciaal. Waarschijnlijk mama wel anders had ze me hier niet naar toe gebracht.' Vertelde Lucy de jongen. Ze mocht dan wel uit zien als een 17jarige, maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Ze voelde zich niet als een 17jarige. En dat wilde ze ook niet zijn, niet nu. Nooit niet. Alleen maar stomme dingen doen die volwassenen ook doen. Ze haatte het als mensen zeiden dat ze geen tijd voor haar hadden, dat ze oud genoeg was om alles zelf te doen. Dat was ze niet.
'Meneer Hupps vind je aardig.' Glimlachte ze en keek naar het witte diertje dat uit haar handen sprong en naar de jongen toe hupste. Het maakte Lucy niet uit dat hij meneer Hupps misschien niet zou zien. Zoals zij hem maar zag.

_________________

Would you like my Fantasy world?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ~Welcome in my Fantasy~ [Matt]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
~Welcome in my Fantasy~ [Matt]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Buiten :: MB.-
Ga naar: