IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 .I can be funny if I want. You better watch out if I don't want.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louis

avatar

Aantal berichten : 152
Registratiedatum : 09-12-11

Character sheet
Naam: Louis William Tomlinson
Partner: Don't need.
Reden van plaatsing: Woedeaanvallen, soms licht paranoïde.

BerichtOnderwerp: .I can be funny if I want. You better watch out if I don't want.   zo jan 22, 2012 6:01 am

Terwijl Louis’ grijns alleen maar breder werd bij het zien van de kale, grijze muren, reed de auto achter hem weg. Hoe had de chauffeur hem ook alweer omschreven? Licht paranoïde? Ja, dat beeld klopte wel misschien. Hij was ook licht paranoïde. Als klein kind durfde hij zijn lamp nooit uit te doen, omdat hij vond dat er schaduwen waren die hem op zouden wachten en hem zouden vermoorden in zijn slaap. Oké, eigenlijk was het niet zo grappig. Mensen keken hem raar aan en dachten dat hij gestoord was. Dat was niet echt iets om mee te lachen, maar ergens was het toch wel grappig. Alleen maar omdat hij bang was dat iemand hem achtervolgde, werd hij gelijk uitgelachen en omgeschreven als een psycho. Op zijn school mochten ze hem ook al niet. Hij was de sukkel van de klas. Niet dat hij dat erg vond. Hij zat liever in zijn eentje bij het raam, wachtend op het moment dat hij wraak kon nemen op al zijn klasgenootjes. Het meisje dat hij leuk vond, zou hem nooit hebben afgewezen als hij iets ondernomen had. Ook al had ze hem niet afgewezen, hij vond van wel. Nou ja, het viel niet uit te leggen aan 'normale' mensen. Blijkbaar waren hij en alle anderen hier 'niet normaal'.
Terwijl hij zijn blik opzij liet gaan en de blik ontmoette van een nogal boos uitziende bewaker, duwde hij met zijn schouder een deur open en gooide zijn koffer op het bed. 'Ik ruim de troep straks wel op. Ik heb nood aan buitenlucht.' Kalm keek Louis naar de bewaker. Hij had lichte woedeaanvallen. Hij zag vanaf hier dat de man een bredere borstkas had dan hij, maar Louis had meer aders lopen in zijn arm. Hij zou de man gemakkelijk aankunnen. Een knietje geven was immers geen te veel gevraagde opdracht. Zijn blik gleed opzij en ontmoette de norse blik van een andere bewaker. Hij had zin om weer die oude, lollige Louis uit te hangen. Eentje die even weg was van het paranoïde en de woedeaanvallen. En die kon hij in een klap weer zijn, maar die persoonlijkheid kon hij in een klap ook weer verliezen. 'Misschien zou je een grijns op je gezicht kunnen toveren. Die kop wat je nu trekt, maakt je nu niet bepaald aantrekkelijk.' Lachend gaf Louis de bewaker een stootje tegen zijn schouder, waarna hij doorliep. Hij had een lichtblauw shirt aan en een spijkerbroek. Het shirt spande rond zijn borstkas. Daaronder had hij zijn sneakers aan. Zijn bekende, zwarte All Stars. Hij leek niet op een paranoïde jongen. Hij had bruin haar, dwarsliggend over zijn gezicht, had een muts op, dat zijn dwarsliggende haar niet verborg, maar wel het overige haar en zijn shirt had geen mouwen. Zijn bruine, dwarsliggende haar, lag in een perfecte stijl, zonder gaten of wist hij veel wat. Leuk.
Toen Louis buitenkwam, zag hij al gelijk dat het mooi weer was. Toch wel raar. Je leefde hier in Disturbia, maar buiten leek het alsof er niks aan de hand was. Alsof je eigenlijk in een bejaardenhuis leefde en een leuk wandelingetje kon maken als je daar zin in had. Louis grijnsde even en opende met zijn hand de deur van het schuurtje waar hij vaak kwam. Juist ja, vaak kwam. Dit was zijn tweede keer in de kliniek. Eerder was hij eruitgestuurd om naar zijn vader te gaan, die op dat moment in het ziekenhuis lag en hem bij zich wou hebben. In totaal zat Louis al drie jaar in DIsturbia. Lachend liet Louis zich achterover in het hooi zakken, stak zijn armen achter zijn hoofd en wachtte af of er nog iets te beleven viel.

- Ik waarschuw alvast: Het terugreageren kan soms zeer laat zijn in verband met het waarmaken van een misschien wel vlotlopende carrière.
In het Nederlands (xD): Ik kan soms laat reageren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlet

avatar

Aantal berichten : 29
Registratiedatum : 12-01-12
Woonplaats : Te diep in het glaasje.

Character sheet
Naam: Scarlet Louise Cloude
Partner: No.
Reden van plaatsing: Dwanggedachten gecombineerd met lichte paranoia.

BerichtOnderwerp: Re: .I can be funny if I want. You better watch out if I don't want.   di jan 24, 2012 11:12 pm

Excuses voor de typo's, getypt op mn ipod.

Er waren meerdere dingen aan de hand, en gezien ze Avelyn niet kon vinden moest ze maar alleen op pad. Punt één, ze had behoefte aan buitenlucht. Punt twéé, ze had behoefte aan gezelschap. En punt dríé, ze had behoefte aan Vitamine D, ze voelde zich down. Door het smalle raampje in de kamer hadcze kunnen zien dat godzijdank buiten de zon scheen, dus alles zou goed komen. Behalve misschien van dat gezelschap. Maar dat zag ze nog wel. Wie weet kwam ze een aardig meisje tegen. Snel sleurde ze wat spullen uit de kast, een zwarte legging, witte sjieke leren laarzen en een zwart topje met daarover een doorschijnend lichtblauw tuniekje dat lang genoeg was om het op een legging te dragen. 
Het tikken van de hakken van haar laarzen echode door de gangen, waardoor ze zich, zo mogelijk, nog eenzamer voelde. Buiten, buiten, buiten! Was het enige wat ze kon denken. Ze rende bijna door de deur en over het pad de tuinen in, opzoek naar frisse lucht en zonlicht. Toen ze eenmaal een volle straal zonlicht had bereikt draaide ze zich met haar gezicht ernaar toe en genoot. Het tintelende gevoel dat je huid laag voor laag verwarmd wordt, het bruisende gevoel van vroege lentekriebels... Was er iets mooiers op een vrije ochtend? Droogjes bedacht ze zich dat ze de komende tijd veel vrije ochtenden zou hebben, en dus elke dag een ochtendwandeling zou kunnen gaan maken. Het gevoel van eenzaamheid werd grotendeels verdrukt door het zonlicht eb terwijl ze over het pad liep waarvan ze geen idee had waar het heenleidde, keek ze om zich heen om de mooie natuurrijke omgeving in zich op te nemen. 
Fronsend bleven haar ogen hangen op een donkere vlek aan het einde van het pad. Ze versnelde licht haar pas, moeiteloos op welke hakken dan ook. Toen ze iets verder was herkende ze het als een gebouw. Een houten gebouw. De vorm werd langzaamaan ook steeds duidelijker, een schuur? Een hooischuur. Besefte ze zich toen ze zag hoe groot het ding was. Wat moesten ze hier eigenlijk met een hooischuur? Ze hadden geen paarden, geen boerderij... Eerlijk gezegd kon ze zich niet bedenken wat Disturbia zou moeten bewaren in een hooischuur, een flink eind lopen vanaf het gebouw. Even keek ze achterom, en besefte zich nu pas hoe ver ze inderdaad verwijderd was van het gebouw. Had ze al zo'n eind gelopen? In haar nieuwsgierigheid was de afstand waarschijnlijk aan haar voorbij gevlogen. 
Toen ze de laatste paar honderd meter ook overbrugd had bleef ze wat argwanend staan kijken. Zouden ze er enge dingen in bewaren? Lijken, van de mensen die zichzelf van kant hadden gemaakt? Maar dan zou hij op slot zijn. Aarzelend legde ze haar hand op het handvat en probeerde de deur zacht open te schuiven. Hoewel het veel kracht kostte, zat de deur zeker niet op slot. Met ingehouden adem schoof ze hem helemaal open en keek ze rond. Dát was zeker geen lijk. Ze voelde haar hart in haar keel kloppen terwijl zijn blik over haar heen gleed. In gedachten overwoog ze alweer de mogelijkheden van wapens, snelheid van wegkomen, of een noodgedwongen overlevering? Ze zou niet qua kracht van hem kunnen winnen, en qua snelheid ook niet. Give it up, be nice. Met een helderroze blos op haar wangen brandend keek ze de jongen wat verlegen aan. 'Hoi?' Probeerde ze, waarna ze hem haar meest overtuigende en dus vrij charmante glimlach gaf. Hoewel haar lichaam van binnen tekeerging van spanning, leek de buitenkant vrij rustig. 'En jij ligt hier in een afgelegen schuur want?' Zei ze, haar act nu beter opvoerend dan eerst. 'Ik neem aan dat je op Disturbia zit.' Voegde ze snel toe, terwijl ze naar hem toe liep, met de deur nog open achter zich. Uiteindelijk zakte ze op ongeveer eeb meter afstand van hem neer, hopend dat haar zenuwachtigheid niet te veel aan de buitenkant te zien was. Jij wildd gezelschap. Verweet ze zichzelf.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katherine

avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 24-01-12

Character sheet
Naam: Kat(herine) Stewart
Partner: If I need one, I will get one
Reden van plaatsing: Bipolaire stoornis (manisch depressief)

BerichtOnderwerp: Re: .I can be funny if I want. You better watch out if I don't want.   wo jan 25, 2012 4:10 am

Het was vandaag weer een prachtige dag. De zon scheen als een gouden bol in de blauwe hemel met witte schapenwolkjes. Volgens Kat de perfecte dag om te genieten van het weer en buiten rond te hangen. Ze vond het hier veel fijner dan tussen die deprimerende muren van het kliniek zelf. Met een glimlach op haar gezicht liep ze richting de mini boerderij. Dit was haar favoriete plek in heel Disturbia. Ze had het op de eerste dag dat ze hier zat al ontdekt. Dat was nu een paar dagen geleden, maar het leek veel langer. Zo erg was ze hier al gewent en verveeld geraakt. Elke dag leek hier ook hetzelfde.
Bij de boerderij aangekomen, liep ze meteen richting de shetlander en gaf hem een suikerklontje. Zelf nam ze ook een suikerklontje. Lekker zoet. Ze had een hele voorraad meegenomen. Alsof iemand zou merken dat er nu een pot minder suikerklontjes in de eetkamer stond. Ze grinnikte bij het idee aan bewakers die zich suf zochten naar de verdwenen suikerpot.
Terwijl ze op het punt stond een fijn plekje te zoeken om te gaan zitten, zag ze een meisje de hooischuur inlopen. Nieuwsgierig liep ze achter hem aan. Eigenlijk was ze hier nog nooit binnen geweest.
Eenmaal bij de hooischuur keek ze zo ongemerkt om het hoekje van de deur als ze kon. Veel hooi, dat was het eerste wat haar opviel. Ze vroeg zich af hoelang de dieren in de boerderij hiermee zouden doen. Toen viel het andere volk haar ook op. Een jongen en een meisje. Het meisje herkende ze nog. Dat was net binnen komen wandelen, maar de jongen moest hier al langer liggen. Het was duidelijk dat ze elkaar ook niet kende. Wel probeerde het meisje een gesprek aan te binden. Ze vroeg wat hij hier deed en of hij hier ook op Disturbia zat. Zij zat er dus in ieder geval op. Als hij er ook op zat. Had Kat nu weer twee gekken leren kennen.
Ze bekeek de twee een moment.
Het meisje had zwart haar, een roze blos op haar wangen, een lichtblauw doorschijnend tuniekje met daaronder een zwarte top en een zwarte legging met witte leren laarzen. De jongen droeg zwarte All stars – bijna dezelfde als die van haar, behalve dat zij er regenboogkleurige veters met panterprint had tussen gestoken – , een spijkerbroek, een strak mouwloos shirt ook in lichtblauw en een muts op. Hij had bruin, dwarsliggend haar.
Een beetje casual, wat Kat betreft. Zelf zag ze er veel kleurrijker uit. Ze had extensions in diverse felle kleuren tussen haar zwartgeverfde haar zitten. Ze had een roze shirtje aan met een schattig eendje erop. Eroverheen droeg ze een zwart leren jasje. Gelukkig was het een warme dag voor de winter, want waar zij vandaan kwam was het gemiddeld een stuk warmer dan hier. Ze was dus erg blij met die jas en een aantal nieuwe vesten die ze had ingeslagen voor ze hierheen was gegaan. Verder droeg ze een zwarte spijkerbroek en natuurlijk de All Stars. Haar armen hingen zoals gewoonlijk helemaal vol met verschillende vrolijk gekleurde armbandjes. Om haar nek droeg ze een ketting met een grote hanger van Hello Kitty.

[Mwahaha.. ik was dus kennelijk niet de enige die zich rond elf uur verveelde en hier besloot te posten.. alleen lukte het mij niet meer op tijd te posten ;c]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: .I can be funny if I want. You better watch out if I don't want.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
.I can be funny if I want. You better watch out if I don't want.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Buiten :: H.-
Ga naar: