IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~Here we go again~[Open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ann

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 31-01-12

Character sheet
Naam: Ann Formelia Ank
Partner: The One isn't in this Wolrd, he lives in Hell, my dear Devil!
Reden van plaatsing: Zwaar sadistisch, discriminerend, snijd zichzelf, ziet alles en iedereen, als iets wat haar pijn wilt doen.

BerichtOnderwerp: ~Here we go again~[Open]   vr feb 10, 2012 10:32 pm

OPEN FOR EVERYONE

Haar armen rukte zich los, en maaide als twee samuraizwaarden door de lucht. De greep versterkte zich en knelde haar bloedvaten af, ze krijstte, dit hoorde niet, ze had niets gedaan. De bewakers leken doof voor haar gekrijs en trokken haar resloluut mee. Gewoon even iemand uitscheleden voor zijn huidskleur, en hem een paar rake klappen geven, daar was volgens haar neits mis mee, iedereen wist toch, dat donkere mensen slecht waren? Haar striemen op haar arm werden rood, en haar arm werd bleker.''Krijg ik nog bloed in mijn arm of hoe zit dat?!'' sprak ze donker, en de greep werd ietsjes losser. Weer probeerde ze een poging, haar ene arm rukte zich los, nu de andere nog. maar de bewakers bleven voet bij stuk houden en grepen haar weer vast. Haar zwarte haren dansde in het rond, en ze vorderden snel door de gangen, ze wist het wel, ze wilde haar weg hebben, maar ze probeerde alles om hen tegen te houden. Ze voelde een rake klap op haar schouder, en en pijnscheut schoot door haar lichaam, haar schouder brandde. Een koude harde deur werd open gegooid, en met een woest gebar belandde Ann op de grond. Wat hadden ze heir toch? De kamer was slecht verlicht, koud en vochtig, dit was niet bepaald een fijn optrekje. De galmende en holle voetstappen verdwenen, en een pijnlijke stilte piepte in haar oren. Ann lag nog steeds op de grond, haar zwarte haren als een gordijn om haar gezicht, haar ogen gesloten, haar ademhaling zwaar. Ze zou niet veranderen, niet todat iedereen zag wat voor monsters hier op de aarde rondliepen. Een flakkerend licht flikkerde aan, een klein lampje verlichtte een deel van het muffe kamertje. Werd ze in de gaten gehouden? Weer voetstappen, nu werd het menens, als ze haar weer gingen meenemen dan vloekte ze en tierde ze erop los, maar nu hield ze zich even stil. De deur vloog open, ja, ze kwamen voor haar, maar toen sloot de deur weer,What the hell? dacht Ann, en ze draaide zich om, ze keek recht in het gezicht van een van de patienten uit het Clinic.

_________________
The soul of the Devil came to earth to strike again, be warned Gast!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Misaki

avatar

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-02-12
Leeftijd : 24
Woonplaats : Wormer

Character sheet
Naam: Misaki
Partner: Geen
Reden van plaatsing: Hallucinaties, woede aanvallen

BerichtOnderwerp: Re: ~Here we go again~[Open]   ma feb 13, 2012 6:04 am

Twee paar handen pakte haar armen hardhandig aan. Ze werd ruig meegesleept. Naar de isoleercellen, ze was er nog niet maar ze wist waar ze heen werd gebracht. De woede aanvallen konden zomaar opkomen in een bepaalde situatie. En die situatie daar net plaats. Ze werd weer getreiterd , uitgescholden , geslagen. En alle emoties van vroeger kwamen weer naar boven. Ze voelde het aankomen , een aanval. Maar ze kon er niets tegen doen. Voordat ze haar tormentor echt iets kon aandoen, werd ze gegrepen. Dus daar liep ze nu, Tussen twee bewakers op weg naar de isoleercellen.

Met een hand werd de deur geopend en werd ze in de cel gegooid. Ze zou er nooit aan wennen, het was een rotgevoel. Even ademde ze uit en veegde haar bruine haar uit haar gezicht. Langzaam ging ze op haar knieën zitten en wat ze zag verbaasde haar. Een celgenoot. Wat zou ze nou moeten zeggen? Ze besloot dat niks waarschijnlijk het beste was en bleef stil.

_________________

I know who I am and I will stay the same, forever.
But I was wrong, so wrong.
Because when people ask me: “what do you see?”
I answer “everything you don’t.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ann

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 31-01-12

Character sheet
Naam: Ann Formelia Ank
Partner: The One isn't in this Wolrd, he lives in Hell, my dear Devil!
Reden van plaatsing: Zwaar sadistisch, discriminerend, snijd zichzelf, ziet alles en iedereen, als iets wat haar pijn wilt doen.

BerichtOnderwerp: Re: ~Here we go again~[Open]   zo feb 19, 2012 11:12 pm

(Had niet gezien dat er iemand gepost had 0.0)

Ann nam het meisje van topt tot teen in zich op, op zoke naar een zwakke plek, waar ze zich misschien op af kon reageren. Ze voelde hoe haar eigen hart bonkte, klaar om zich uit haar lichaam te rukken. Ze zuchtte stil. Hmm... Rood-bruin haar, niet mis, goed postuur en een klein beetje chinese ogen. Het meisje zag er in Ann's ogen niet verkeerd uit. Ze ging langzaam op haar knieen zitten, en keek Ann verbaasd aan.''Nog nooit een andere patient gezien?'' Spotte Ann dreigend, en met donkere ogen keek ze het meisje aan. God, wat zag ze er dan dom uit, alsof ze nog nooit iemand had gezien, misschien niet zoals Ann, aangezien die altijd van die donkere blikken toewierp, spotte met alles en iedereen, en af en toe nog eens als een vulkaan uitspoot. Ann zelf kroop tegen de muur omhoog. Hij voelde koud aan, en die kou leek recht door haar lichaam te gaan, en alle warme bloedeeltjes te bevriezen. Zel eit het niet merken dat ze kippenvel kreeg, en ze streek een aantal haren weg achter haar oor.''Naam?'' Vroeg Ann, kort. Ze was neit zo van het,'Hey, ik heet Ann, en jij? Wat een mooie naam!', Gedoe. Ze zuchtte, en keek met haar donker ogen naar het meisje.''Nou, komt er nog wat van?'' Lispelde ze, en ze streek met haar tong langs haar droge lippen. Dit meisje, mocht dan wel mooi zijn, ze was niet al te snel in antwoorden geven.

_________________
The soul of the Devil came to earth to strike again, be warned Gast!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ~Here we go again~[Open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
~Here we go again~[Open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: I.-
Ga naar: