IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 blablablabla [april]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Korn

avatar

Aantal berichten : 85
Registratiedatum : 11-02-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Khaled
Partner:
Reden van plaatsing: Schizofrenie

BerichtOnderwerp: blablablabla [april]   zo maa 04, 2012 8:57 am

Hij had eindelijk uitgevogeld hoe hij in het kantoor kon komen zonder dat iemand hem zou zien of op zou merken. Hij wilde geen gekloot, Khaled wist niet wat er zou gebeuren als je in het kantoor kwam zonder toestemming of iets dergelijks, het leek hem dus verstandig om te zorgen dat niemand hem zag. Hij ging dus 's nachts naar het kantoor toe, er was niemand te zien want alle werknemers waren al naar huis. Er liepen in het gebouw alleen nog wat bewakers en verzorgers rond en dat was het.
Hij haalde twee pinnetjes uit zijn zak en begon in het slot van de deur te porren, hij probeerde alles tussen zijn gefluisterde scheldbuien door maar het lukte hem maar niet. Totdat hij met een van de pinnetjes uitschoot, hij trapte tegen de deurpost uit frustratie en plots hoorde hij een klak. Verbaasd keek hij naar de deur, voorzichtig draaide hij de hendel om en merkte dat hij de deur open kon doen. Schichtig keek hij om zich heen, maar zag niemand en liep toen het kantoor binnen. Hij ging bij de achterste computers zitten waarvandaan hij ook uitzicht had over de deur, hij deed de blinderingen dicht zodat niemand van buiten het licht van het computerscherm kon zien. Toen hij hem aanzette merkte hij dat er een wachtwoord op zat, hoe moest hij die nou weer raden? Hij deed het bureaulampje aan en keek in de verschillende notitieblokken en mappen die op het bureau lagen, maar daar stond allemaal niets bijzonders in. Toen deed hij de la open en zag een map liggen met persoonlijkere gegevens, van degene die hier werkte. Hij klikte op het geheugensteunknopje van de computer en zag 'kind' staan, waarschijnlijk had het wachtwoord dus iets met een van de kinderen van de werknemer te maken. In de map stonden allemaal telefoonnummers, de meesten hadden achternamen erbij staan. Maar toen zag hij twee enkele voornamen, met alleen maar 06 nummers erbij. Het leek hem dat dat de namen van de kinderen waren, dus hij probeerde ze allebei maar het lukte helaas niet. Toen probeerde hij ze gecombineerd en hoppa, he was in.
Hij klikte op ie en zocht op google naar het nummer van pizzacouriers in de buurt, plotseling zag hij bij de advertisements een hondenverkoop staan, uit nieuwsgierigheid. Het zou in ieder geval wat meer plezier in dit verrote hok brengen.


April

_________________
If you had only time to listen your final song, what song would it be?

Rejoice your regrets for you have been given another chance to redeem your mistakes.
Dude?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
April

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 25-02-12

Character sheet
Naam: April Cameron
Partner: I want someone who loves me for who I am.
Reden van plaatsing: Paranoia, Depressie, Automulatie.

BerichtOnderwerp: Re: blablablabla [april]   ma maa 05, 2012 8:26 pm

April lag op haar kamer en beet op haar lip. Ze moest ze kon niet anders. Zo als gewoonlijk. Als ze tegen de muur sloeg hielp het niet. Het gaf geen voldoening. Dus ze moest toch wat doen. Misschien kon ze naar de keuken gaan. Ja dat zou kunnen. Maar ze wist zeker dat daar altijd personeel zijn. Misschien het kantoor. Maar hoe moest ze daar nou weer terecht komen. Ze had niks om de deur los te doen. Ach ze kon het proberen toch? Maar ze had geen zin om op te staan. Ze had nergens zin in. Ze had zelfs geen zin om zich om te draaien. Ze wou alleen maar dood. Ja dat was het. Haar familie was dood dus wou zij ook dood. Zo hoorde het toch ook? Of lag het aan haar? Nee het lag zeker niet aan haar. Zuchtend duwde ze haar boven lichaam omhoog. Ze moest het toch doen. Eenmaal op beide benen liep ze naar de gang. Daar bleef ze voor haar uit kijken en zag ieder gezicht op haar hals hangen. Ze haatte dat stomme litteken. April negeerde ze en liep door. Ze moest iets hebben waardoor ze de deur los kon doen. Maar wat? Ze had op tv vaak gezien hoe het moest. Maar daar hadden ze altijd een spelt ofzo. En die had ze nu niet. Zuchtend liep ze naar de plek waar het kantoor was. Misschien kon ze gewoon geluk hebben en zat de deur los. En als er een bewaker ofzo was dan verzon ze wel een smoesje. April legde twijfelend haar hand op de deur klink en duwde hem naar beneden daarna duwde ze tegen de deur aan en wonder boven wonder was die los. April sloot naar binnen en zag iemand zitten. Eerst was ze bang dat het een van de staf leden was. Maar toen ze beter keek wist ze dat het een patiënt was. "Hey betrapt" Sprak ze zachtjes terwijl ze naar de jongen toe liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Korn

avatar

Aantal berichten : 85
Registratiedatum : 11-02-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Khaled
Partner:
Reden van plaatsing: Schizofrenie

BerichtOnderwerp: Re: blablablabla [april]   za maa 10, 2012 9:48 am

Hij pakte een briefje en schreef het telefoonnummer van een aantal bedrijven die hij had gevonden waar hij spullen kon bestellen op, hij moest immers wel een pizza kunnen bestellen om 3 uur ’s nachts. Hoe hij die binnen ging krijgen wist hij nog niet, hij zou daar even een manier voor moeten verzinnen, misschien moest hij even iemand omkopen of iets dergelijks. Eerst zou hij een telefoon moeten hebben, hij bestelde dus even een HTC’tje op het internet, hij zou morgen of overmorgen waarschijnlijk geleverd worden.
Ineens hoorde hij in de verte in de gang een klap en een deur dichtvallen, hij hoorde stemmen door de lange gang heen waarbij twee bewakers een gesprek voerden over een van hun patiënten. Hij zette het beeldscherm uit en kroop achter het bureau, totdat de bewakers langskwamen.
Voorzichtig kroop hij weer achter de computer toen hij merkte dat er niemand meer in de buurt was, na een minuut of vijf vond hij het wel genoeg geweest met die telefoonnummers en keek hij nog een keer naar de reclame van die dierenwinkel. Hij had altijd al van dieren en beesten gehouden, hij woonde immers vroeger naast een dierentuin. Ineens zei iemand ‘He jij daar, betrapt.’ Khaled schrok zich dood, hij viel bijna met stoel en al om en wist zich nog net vast te grijpen aan het bureau, hij trok daarbij het bureau naar voren waarbij een pennenbak over de grond viel. ‘Wow, hallo.’ Zei hij, ‘Je liet me wel even schrikken.’ Hij glimlachte even.
‘Hoe heet je?’ vroeg hij, om te voorkomen dat er een stilte viel. Ze heette April zei ze, hij knikte. ‘Wat kom je hier doen eigenlijk April? Of ben ik nu te nieuwsgierig?’

_________________
If you had only time to listen your final song, what song would it be?

Rejoice your regrets for you have been given another chance to redeem your mistakes.
Dude?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: blablablabla [april]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
blablablabla [april]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: K.-
Ga naar: