IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Really need some distraction {Mikaela}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mica

avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 27-12-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : De mooiste doos die er te krijgen is!

Character sheet
Naam: Mica Graines
Partner: You tell me...
Reden van plaatsing: Confabulatie

BerichtOnderwerp: Really need some distraction {Mikaela}   vr maa 09, 2012 4:30 am

Een zucht ontsnapte zijn lippen. Mica zat een beetje nutteloos onderuitgezakt op een bank met één hand aan hanger die om zijn ketting zat te draaien. Hij had geen idee hoe hij aan die ketting kwam, het enige wat hij wist was dat hij die ketting altijd om had en hem vrijwel nooit afdeed. Er zat een hanger aan in de vorm van een kruis, maar hij had ook geen idee wat dat voor hem betekende. Misschien was hij wel christen, misschien was het ooit een rage geweest om die dingen te dragen, wie zou het zeggen.

Zo zat hij een tijdje te denken en wezenloos voor zich uit te staren. Toen zijn gedachtes bij zijn ouders kwamen, voelde hij een woede oplaaien. Ze waren mensen die hij nauwelijks kende, die hem nauwelijks kenden en toch vonden ze dat ze het recht hadden hun zoon als 'gek' te bestempelen en hem hier maar gewoon te dumpen. Mica dacht dat dat niet eens de echte reden was. Hij had een sterk vermoeden dat zijn ouders gewoon van hem af wilden en dit als een goede oplossing zagen. Hij had er weinig problemen mee. De mensen die zich zijn ouders noemden kon hij zich niet herinneren als zijn ouders. Hij kon zich eigenlijk vrijwel niets meer herinneren.

Na een tijdje nog zo doemdenkerig gezeten te hebben, ging hij rechtop zitten en haalde een keer diep adem. Hij had zichzelf beloofd niet verbitterd te worden en nu leek het er toch verdacht veel op dat hij die belofte ging verbreken. Hij had wat afleiding nodig, in welke vorm dan ook.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 22

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Really need some distraction {Mikaela}   za maa 10, 2012 5:30 am


​ ​​ ​
Mikaela keek even rustig rond met een grote grijns op haar gezicht, yep haar jongere zus zit hier dus ook, oke niet dat Mikaela dat zo graag wou want Elena haar zus zou het veel beter hebben gehad buiten deze kliniek maar nu ze hier toch is kan dat toch ook goed zijn want nu zijn de twee meiden weer bij elkaar. Met een behendig gebaar streek Mikaela door haar blond gekleurde haren. Ja ze had kleurshampoo gevonden in het kantoor van de bewakers, die nodig moeten leren kuisen trouwens want die afwas dat ze heeft moeten doen was ongelooflijk. Iets in haar zak dat trilde trok Mika haar aandacht waardoor ze haar hand in haar zak stak en haar BB eruit haalde, een geamuseerde grijns sierde haar lippen, typisch haar vriendin. Lachend schudde ze even haar hoofd antwoorde vlug en stak de gsm toen weer veilig in haar broekzak. Veilig en wel. Vermoeid wreef ze even door haar zilverkleurige ogen. Het enige na haar gitaar dat ze had geërfd van haar moeder. Nu ze er over nadacht. Elena had niks van hun moeder....Maar ja dat kwam ook omdat na de..dood van haar dat Elena was over gebracht naar de oma en opa van Mikaela. De twee deuren van de algemen ruimte. Oke op dit moment kon het haar niet echt schelen in welke ruimte ze nu ook beland want het zou toch niets veranderen aan de verveling die hier altijd heerste als je er zelf niets aan veranderde. Een lieve glimlach kwam op Mika haar gezicht tevoorschijnt toen ze dacht aan de fontein, het was grappig geweest om Arnoud daar onder te smijten, plezant was het geweest want anders zat ze toch maar in haar kamer te vervelen en te staren naar haar plafond. Geirriteerd schudde ze met haar hoofd en duwde ondertussen de deur opende die naar de algemene ruimte leide, daar zag ze een jongen zitten even trok ze een wenkbrauw op en keek hem even wat afzijdig aan, trok toen even haar schouders onchalant op en liep toen op de onbekende jongen af, sinds dat ze hier nu al langer zat dan een week was ze veel losser geworden en stapte nu altijd recht op onbekende mensen af, wat in het begin dat ze hier was nooit zou hebben gedurft."Hallo" Sprak ze met haar melodieuze stem tegen de onbekende.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mica

avatar

Aantal berichten : 32
Registratiedatum : 27-12-11
Leeftijd : 22
Woonplaats : De mooiste doos die er te krijgen is!

Character sheet
Naam: Mica Graines
Partner: You tell me...
Reden van plaatsing: Confabulatie

BerichtOnderwerp: Re: Really need some distraction {Mikaela}   zo maa 11, 2012 4:11 am

Mica stond op het punt zijn gedachtes weer af te laten dwalen toen hij iemand hoorde aankomen. Hij wilde zich bijna omdraaien om te kijken wie het was, niet dat hij diegene zou kennen, maar besloot toen dat toch maar niet te doen. straks liep diegene heel ergens anders heen en zat hij leuk te kijken of hij of zij naar hem toe kwam of niet. Nee, dat zou hij niet doen, dat zou ongelovelijk dom staan. Dus zakte hij wat dieper in de bank en staarde maar weer wat voor zich uit.

Hij was dus ook verbaast toen bleek dat de persoon die hij had horen aankomen wel naar hem toe kwam lopen en hem groette. Mica groette terug en bekeek het meisje van top tot teen, terwijl hij haar teruggroette. Ze zag er niet bijzonder uit in zijn ogen. Wel leuk, maar niet geweldig. Ze had grijze ogen en lichtblond haar. Hij schatte haar ongeveer dezelfde leeftijd als hij was of misschien net iets ouder, maar niet veel.

Om beleefd te zijn stelde hij zich snel voor. "Ik ben Mica," Zei hij, op een toon waaruit bleek dat hij eigenlijk wel de naam van de andere persoon wilde weten. Hij schoof wat opzij op de bank, zodat er wat ruimte ontstond waar het meisje kon gaan zitten, aangezien hij bijna de hele bank in beslag had genomen.

{Sorry dat hij zo kort is, ben mijn inspiratie een beetje kwijt :$}

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Really need some distraction {Mikaela}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Really need some distraction {Mikaela}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: AR.-
Ga naar: