IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nothing Else Matters »OPEN«

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yué

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-12-11

Character sheet
Naam: Yué Sahin
Partner: I would say, there is a little twinkle in my heart.
Reden van plaatsing: Agressief (ADHD)

BerichtOnderwerp: Nothing Else Matters »OPEN«   di dec 25, 2012 5:33 am

Hoe lang moest ze hier nog zitten? Dat was de vraag die al vanaf het begin af aan door haar hoofd rondspookte. Ze had hier niks te zoeken en het liefste wilde ze hier zo snel mogelijk weg. Ze wist dat haar ouders en ook een paar van haar vrienden dat nooit goed zouden keuren. Hoe hard hadden ze haar wel niet gesmeekt. Omdat ze gek was. Niet dat ze dat met die woorden hadden gezegd, maar de woorden ‘je bent de weg kwijt’ betekenden voor haar precies hetzelfde. Ze plofte neer op één van de banken die hier stonden, terwijl ze haar gezicht liet verdwijnen in haar handen en met haar hoofd schudde. Hoe had het zover kunnen komen. Ze wierp gauw een blik op de klok en het was nog maar 11 uur ’s ochtends. Dagen leken hier soms wel weken, of maanden zelfs. Haar deed verspilde ze vooral aan sessies, sessies en nog meer sessies, en daarnaast had ze nog een boel vrije tijd en moest ze verplicht ook nog een aantal uren werken. Ze hielp wel eens in de boerderij. Eigenlijk was ze al jaren lang een probleem kind geweest, ze was gestopt met naar school te gaan omdat het haar toch niet boeide. Daarbij zou ze binnen no time toch van school getrapt worden dan. Ze had de gekste dingen gedaan. Stoelen uit ramen gegooid, leraren opgesloten en ga zo maar even door. Gewoon omdat het leuk was om te doen en ze kon zich toch niet concentreren op wat er in de klas gebeurde. Ze keek even op doen één van de bewakers haar met indringende ogen aankeek. Allemaal van die creepy gasten hier, die haar constant in de gaten hielden. Het was een wonder dat ze niet met haar mee de wc in gingen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   wo dec 26, 2012 2:27 am

Hij plofte neer in een van de banken in de algemene ruimte hij was moe van een de vele taakstraffen die hij had moeten uitvoeren. Waarom, om dat hij met de geit was gaan zeulen ? Zijn buur jongen mocht het ook. Maar die was dan ook misschien iets veder van het padje af. Ze wiste wel dat hij geen gekke dingen uithaalde van wegen zijn rede van plaatsing. Nee zijn woede aanvallen die konden ze wel onderscheiden. Die hadden ze ook wel vaak genoeg mee gemaakt. Vandaar dat hij de isoleer cel wel van binnen en buiten kenden. En de psychiater met een blauw oog rond liep. Net goed had hij maar moeten stoppen toen hij in de gaten had toen bij hem een nieuwe woede aanval op borrelde. Maar de gek was expres door gegaan. Soms vroeg hij zich af de psychiater hier niet zelfde hoorde te zitten. Dat verklaarde wel waarom hij hier zat. Wat de rechter en de psychiater ook vonden hij was niet gek. Hij moest enkel met zijn woedeaanvallen leren omgaan. Maar dat leerde hij hier niet. Misschien ook wel de rede waarom hij die geit zo leuk vond. Het beest leek veel op hem op enen moment kon hij door het lint gaan en een kip dode zoals het beest had gedaan toen hij hier net zet. Het anderen moment kon het beest versuf kijken wat hij had gedaan. Net als hem. Soms kon hij ze woede aanvallen herinneren anderen keren werd hij wakker in de isoleer cel zonder dat hij wist hoe hij daar was gekomen. Vaak was hij dan heel de dag kwijt.

Hij keek even om zich heen. Hoe lang zat hij eigenlijk wel niet en nog steeds kende hij maar weinigen echt van naam. Net als het meisje waar hij langs was geploft. Hij had tot nu toe niet in de gaten gehad dat ze langs hem zat. Hij keek haar even kort aan. Hij had haar wel vaker zien lopen maar daar bleef het dan ook bij. hey zij jij kort terwijl hij haar aan keek. Hopend op dat het niet iemand was die totaal van het padje was en meteen in de stres schoot.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yué

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-12-11

Character sheet
Naam: Yué Sahin
Partner: I would say, there is a little twinkle in my heart.
Reden van plaatsing: Agressief (ADHD)

BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   wo dec 26, 2012 4:50 am

Ze zakte wat onderuit, dat zat nou eenmaal een stuk comfortabeler. Ze glimlachte even flauwtjes naar één van de bewakers, maar er kwam geen grijns vanaf. Alsof hij daarvoor gestraft zou worden. Een aantal dagen geleden was het moment geweest dat ze compleet geflipt was. Midden in haar lunchbreak moest ze perse mee voor een gesprek. Prima, maar niet als ze zat te eten. Het waren één van die weinige momenten die ze nog had om aan zichzelf te besteden. Zonder dat ze kon antwoorden of iets kon zeggen hadden ze haar al half meegesleurd. Woest dat ze was. Ze had één van de twee bewakers een stomp gegeven in het gezicht. Aan haar werd niet zomaar getrokken. Ze dacht dat het juist de bedoeling was dat ze hier op haar gemak zou komen. Niet snel na het incident werd ze in één van de isoleercellen geplaatst. Als ze ergens een hekel aan had... Je was alleen, het was kaal en stil. Yué kon niet tegen stilte, alles moest gewoon doorlopen zoals het was.

Haar blik viel naast haar toen ze iemand zag die naast haar kwam zitten. Een jongen die ze van gezicht welk herkende, maar waar ze vast niet verder was gekomen met een simpel 'hallo'. Ze schatte hem een paar jaar ouder dan dat zij was. Hij keek haar even kort aan. ”Hey,” groette hij. Yué wende haar gezicht even tot hem. Nouja, hij was tenminste niet zoals die bewakers die hier rondliepen, dacht ze. ”Hi,” groette ze terug, terwijl er even een klein glimlachje rond haar gezicht verscheen. Ze richtte haar gezicht meteen weer even op de vloer. Een donkere vloer, bestaande uit een soort van grote tegels. Kaal, als je het aan haar vroeg. Trouwens, dat was met alles hier zo. Het was wel mooi aangekleed, maar het mistte iets wat het leefbaar maakte. Ze keek even de jongen weer aan. ”Jij loopt hier ook al een tijdje rond,” merkte ze op. Ze wist niet of dit een goede opmerking was. Je wist het maar nooit bij de mensen die hier woonden. De helft was tamelijk gestoord te noemen en flipten bij het minste. Zonder enige aanleiding.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   wo dec 26, 2012 6:00 am

Het meisje gaf enkel een hi terug en keek daarna naar de grond. Fijn zo een dus ze flipte niet uit maar veel meer woorden dan hi kwamen er niet ui. Zijn gedachten begonnen weer naar alles af te dwalen. Naar de taakstraf vanmorgen en terug naar de geit. Een zachte glimlach verscheen op zijn gezicht. Maar zijn aandacht werd opnieuw weggetrokken toen hij het gevoel had dat hij werd aangekeken het meisje langs hem keek hem inderdaad aan. Ze keek hem aan met een blik die hij al vaak had gezien en wel vaak genoeg zelf had getrokken. Hier buiten zou niemand weten wat voor blik het was maar binnen was hij onder de genen die nog helder waren een bekende blik. Het was een blik van flip je of niet. Een zachte glimlach verscheen op zijn gezicht. 'Rustig maar ik flip niet zomaar' zij hij om het meisje gerust te stellen. Hoe ver dat bij haar was wit hij niet maar daar kwam hij van zelf wel achter. ”Jij loopt hier ook al een tijdje rond,” vroeg het meisje. Uhm dat was een goede vraag werkelijk had hij geen idee hoe lang hij hier zat. Hij was het tijd besef aardig kwijt geraakt. Hij had geprobeerd een kalender bij te houden maar met de vele nachten waar van hij in de isoleer cel had gezeten had hij niet echt de kans gehad om de kalender goed bij te houden. 'Goeie vraag. Ik zou niet echt een idee hebben het tijd besef is onder tussen aardig weg. Weet nog wanneer het dag en nacht word maar daar blijft het dan ook bij maar volgens mij sinds 20-2-2012 antwoorden hij diep na denkend. Ja, dat moest wel ongeveer kloppen. De uitspraak van de rechter wat hem hier deed belanden was op 14-2-2012 geweest die datum kon hij zich nog goed herinneren. 6 dagen later was hij hier naar toe gebracht. Maar hoe lang dat precies was gelden hij had totaal geen idee. Hij kon zich niet herinneren dat ze nieuwjaar hadden gevierd of hij had die dag in de isoleer cel moeten zitten. Maar ook in de kerkdiensten was er niks over gezegd dus zou het nog wel niet geweest zijn. 'En jij' vroeg hij nieuwsgierig aan het meisje. [b] 'Wie een vraag stelt kan hem terug verwachten'[b] zij hij om haar meteen op het gemak te stellen en misschien zo een gesprek veder te laten lopen. Zijn vrienden die hij hier had gemaakt had immers al lang niet gezien dus iemand om tegen te praten die niet flipte of enkel terug blethe was wel fijn.

» Had dan eventjes dat bericht verwijderd van Luva en gewoon met Arnoud geplaatst, niets aan de hand.
-Hayden :3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yué

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-12-11

Character sheet
Naam: Yué Sahin
Partner: I would say, there is a little twinkle in my heart.
Reden van plaatsing: Agressief (ADHD)

BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   wo dec 26, 2012 10:27 pm

Ze kon zich nog goed herinneren hoe laatst een meisje boos op haar was geworden toen ze opgemerkt had dat er een vlek in haar broek zat. Who cares, maar het meisje had het blijkbaar dus opgevat als een belediging. In plaats van netjes te bedanken liep ze maar wat te schelden. Gelukkig was zij net in een goede bui, en had ze zich weten in te houden, maar anders had het wel uit kunnen lopen tot een bitchfight, maar ze wist dat als dat zou gebeuren dat ze weer in één van die isoleercellen terecht zou komen. Daar zat ze nu eigenlijk niet zo op te wachten. Ze zag hoe de jongen naast haar even zacht naar haar glimlachte. "Rustig maar ik flip niet zomaar," sprak hij geruststellend, alsof het er naar uit zag dat zij helemaal gefrustreerd was omdat hij misschien zou flippen. Hij moest eens weten. Ze grijnsde even flauwtjes. "Dat zou er ook nog eens bij moeten komen," sprak ze. Volgens sommigen leek ze misschien op een lief meisje, eigenlijk was ze dat ook, maar soms had ze haar momenten. Ze wist het wel, maar ze was zich er nooit op die momenten zich er bewust van. Wist zij veel wat ze mensen had aangedaan, daar dacht ze op dat soort momenten dus totaal niet aan. Blijkbaar had de jongen haar opmerking als een vraag gezien. Hij vertelde dat hij niet helemaal precies wist hoe lang hij hier zat. "Goeie vraag. Ik zou niet echt een idee hebben. Het tijd besef is onder tussen aardig weg. Weet nog wanneer het dag en nacht word maar daar blijft het dan ook bij, maar volgens mij sinds 20-2-2012." Yué knikte even. Niet omdat ze heel erg aandachtig had geluisterd, maar omdat hij zo geen vermoedens kreeg dat het haar eigenlijk niet zoveel boeide. "Hoe heet je eigenlijk?" vroeg ze maar. Een naam was altijd wel handig om te weten. Anders was het net alsof je constant tegen een wildvreemde sprak die je niet kende.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   vr dec 28, 2012 9:30 am

Hij keek het meisje even kort aan. Ze leek aardig normaal te zijn. Voor zover je hier normaal kon zijn. Maar ze leek niet te flippen net als anderen hier. Dus dan werd je al snel tot normaal bestempeld hier. "Dat zou er ook nog eens bij moeten komen," antwoorden het meisje op dat hij niet zou flippen. Hij wist er niet echt op te reageren en lachte dan ook maar zachtjes richting het meisje. Een grote gaap ontsnapte onder tussen uit zijn keel Hij had de nacht al slecht geslapen en de taak straf die er voor zorgde dat hij al vroeg langs zijn bed stond hielpen ook niet erg aan zijn slaap gebrek. Het meisje vroeg aan hem hoe hij heten. Arnoud sprak hij rustig. terwijl hij zich van de bank liet af zakken. Hij trok zijn ene been omhoog en liet zijn anderen been languit liggen. en jij vroeg hij terwijl hij richting het meisje op keek. Hij wachten even op haar antwoord en keek toen weer voor zich uit. Nog een gaap ontsnapte. Deze plaats is slaapverwekkend zij hij kort terwijl zijn slaperige elk moment dicht kon vallen. Niet dat hij de kans kreeg om lang te slapen. De bewakers zouden hem toch weer wakker maken. Daarnaast was het bijna tijd om te gaan lunchen. Hij hate de sleur die hier hing. Konden ze niet een keer zeggen dat ze de lunch een half uur op schoven. Dan veranderen te minste iets in het leven.

(weinig inspiratie

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yué

avatar

Aantal berichten : 108
Registratiedatum : 04-12-11

Character sheet
Naam: Yué Sahin
Partner: I would say, there is a little twinkle in my heart.
Reden van plaatsing: Agressief (ADHD)

BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   zo dec 30, 2012 3:04 am

Eigenlijk was het best wel knap hoe ze zich hier staande had gehouden. Ze zat hier nu al een aantal maanden, en het was voor haar een hel. Niet roken, niet uitgaan, geen drank en geen sociaal leven. Constant bewakers om je heen, en je moest perse naar de kerk. Iets waarvan ze nog steeds het nut niet in zag. Religieus was ze namelijk totaal niet, en ze voelde zich ook nooit prettig in die kerken. Soms vroeg ze zich af of anderen er niet aan onderdoor gingen. Ze keek de jongen weer even aan. Hij vertelde dat hij Arnoud heette. Ze knikte even. "En jij?" vroeg hij. "Yué Sahin," antwoordde ze. Ze kon eigenlijk aan alles wel merken dat de jongen hier ook niet op z'n plek was. Maar wie was dat hier wel. "Deze plaats is slaapverwekkend," merkte hij op, nadat hij een aantal keren herhaaldelijk had gegaapt. Ze kon hem gelijk geven. Het was hier nogal saai. Ze had geen vrienden, tenminste geen mensen waar ze echt op kon rekenen. Elke dag leek op de ander. En waarvoor deed ze het eigenlijk? Eigenlijk was alles voor niets. Want zou je haar nu weer terug in de 'maatschappij' zetten zou alles hetzelfde worden. Ze zou gewoon weer vrolijk naar huis gaan en haar leven weer oppikken. Het enige waar ze wel over gedacht had was om school weer op te pikken. Dom was ze namelijk niet, maar het was gewoon luiigheid en het probleem dat ze zich niet kon concentreren. "Zeg dat wel," zei ze. "Er mag hier wel eens wat meer leven in de brouwerij komen." Maar hoe was dan nog de vraag. Met bewakers die bijna in je nek staan te hijgen als je iets verdachts deed. Hoe zou deze bende eigenlijk fikken? Zou toch geweldig zijn als ze op die manier hier nog eens weg kon komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nothing Else Matters »OPEN«   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nothing Else Matters »OPEN«
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: AR.-
Ga naar: