IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Good to see you again, darling

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Good to see you again, darling   zo dec 30, 2012 9:57 am

Mikaela staarde naar het plafond. Ze was nog maar juist weer aan gekomen in Disturbia. Haar leven was weer verpest. Ze was nog steeds zwaar geirriteeerd omdat het haar ouders waren die haar hadden verraden aan die domme bewakers hier. Die dus hebben gezegt dat het voor Mika haar eigen bestwil was dat ze moest worden terug gebracht. Yeah Right.
De hele tijd zat ze in haar kamer. Kwam er niet uit voor het ontbijt of wat dan ook. Haar kamer deur had ze op slot gedaan waardoor er niemand haar kamer meer kon binnen komen zonder dat Mikaela het toeliet. Deels had ze dat gedaan omdat ze alleen wou zijn en niet gestoord wou worden. En omdat zo niemand te zien kreeg hoe Mika met haar grote mond en rebels karakter aan het huilen was. Wat nu gelukkig voorbij is, want de tranen waren ondertussen opgedrogen. Haar kleren lagen in haar kamer in het rond omdat ze met haar koffer had zitten smijten. De sleutel van haar kamer lag daar ergens tussen. Vermoeid en nog steeds wat aan het uit huigen van haar uitbarsting ging ze rechtzitten op haar bed. Ging rechtstaan en begon te zoeken naar haar sleutel. het werd eens tijd dat ze weer eens gaat rond wandelen.
Misschien zou dat haar gedachten van die vuile verradende ouders kan worden gebracht. Waarschijnlijk niet. Maar ze moet toch iets proberen. En trouwens altijd dezelfde lucht inademn van haar kamer was nou ook weer niet echt...leuk. Na een tijdje te hebben gezocht vond ze eindelijk die grijze sleutel en deed haar kamer deur open. Stak haar hoofd naar buiten om te zien of niemand er was en sloop toen de gang door. Richtinge de algemene ruimte. In die tijd dat ze was ontsnapt was het hier nog geen haar veranderd. Wat maakte het uit. Het was niet dat het hier zo erg was want Mikaela kennende gaat ze waarschijnlijk weer kattenkwaad uithalen gewoon om weer wat leven de brouwerij te brengn. ZE herinnerde zich maar al te goed hoe ze in iemand zijn isoleercel was geraakt. En hoe ze drank had gestolen en zo haar haren blond hadden geverft. En ondertussen nu weer naturel bruin waren
Het waren leuke herinneringen, maar er waren natuurlijk ook wel slechtere. maar daar wou ze nu even niet aan denken. Terwijl ze de deur van de algemene ruimte open deed keek ze eerst even rond of ze niemand zag...Goed, niemand te bekennen.
Dat was genoeg voor Mika. Ze sloop de zaal in en plofte dan ook meteen in de zetels, of beter gezegt smeet zich erin. Een iets wat triestige glimlach sierde haar gezicht. Meteen legde ze zich languit zodat niemand er mee bij kon en staarde naar het plafond."HOpenlijk zijn er ook enkele voordelen dat ik hier ben terug gebracht" Mopperde ze meer tegen zichzelf. Wat niet anders kon omdat er niemand anders er was. Of had ze het mis? Ze had dan ook niet goed gekeken.

-Arnoudie ^.^-

_________________


Laatst aangepast door Mikaela op zo dec 30, 2012 10:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   zo dec 30, 2012 1:05 pmHij zat op de behandelingstafel/bed of hoe je zoon ding ook wilde noemen, bij de zuster. Hij kwam net terug van zijn taakstraf. Gelukkig waren Elena en Mica er geweest dus was de staak straf niet zo erg. Maar zijn armen en gezicht zaten ondertussen wel geheel onder de krassen. Sommigen zelf tot bloedens toe. De zuster had zijn gezicht en beiden armen schoon gemaakt en ze was nu even weg om verband voor zijn armen te halen. Daar zaten paar groten krassen die ondertussen beter konden door gaan voor wonden. Hij had wel meer bescherming gekregen voor zijn armen, maar veel konden ze er niet mee dus waren er ook paar wonden geworden. Hij had het met Elena gehad over haar zus Mika. Ze was een tijdje geleden ontsnapt hij had er niet veel van mee gekregen om dat hij weer voor de zoveelste keer in de isoleer cel had gezeten. Hij was woest geweest toen hij het te horen kreeg. Ze had haar vrienden hier achter gelaten en nog erger haar eigen zusje Elena. Hij snapte het aan de ene kant wel. Hij voelde zich hier zelf ook nog steeds niet thuis en wou er alles aan doen om weer buiten deze deuren te kunnen staan. Weer vrij te zijn. Maar hij wist dat opstappen niet tot de mogelijkheden behoorden. Maar voor hem had het dan ook anderen gevolgen. Gevolgen waar hij door Mika ontsnapping nog een keer extra aan werd herinnert.

Hij werd met een ruk uit zijn gedachten getrokken toen de zuster binnen kwam lopen met paar rolletjes verband. Hij bood zijn armen aan. Zo dat ze zijn armen goed in her verband kon wikkelen. Na dat hij klaar was verliet hij de kamer van de zuster en vervolgde hij zijn weg naar de algemene ruimte. Zijn gedachten dwaalde weer terug naar de ontsnapping van mika. "doodstraf" klonk het hard door zijn hoofd. Dat was wat de rechter had gezegd. Doodstraf als hij zou ontsnappen of poging tot doodslag. Hij mocht in behandeling met ooit de kans terug te keren naar een situatie waar hij in ieder geval naar de situatie kon gaan waar hij met begeleiding terug de maatschappij terug in kon.

Hij werd opnieuw uit zijn gedachten getrokken toen de deur van de algemene ruimte voor hem verscheen. Hij opende deur en liep de algemene ruimte binnen. De ruimte was geheel leeg op een persoon na. Niet zo vreemd aangezien het mooie weer. Zo mooi dat zelfs de rozen nog bloeide. Het was dan wel winter maar vorst en echte kou was er nog niet geweest waardoor vele roze nog gewoon in bloei stonden tot zijn grootse ergernis.
Hij letten nu pas op wie er nog wel in de ruimte was. "mika' ze was dus gepakt. Dat had hij eigelijk wel verwacht, Niet dat hij het voor haar wensen maar hij kon ook niet ontkennen dat hij het erg vond dat ze weer terug was. Hij liep zachtjes naar haar toe zo dat ze hem niet hoord. Daarna boogde hij haar zachtjes over haar heen Terug zij hij emotieloos er was geen andere gevoel in zijn stem te klinken. Hij keek haar met een door dringede blik aan. Hoe wel hij blij was dat ze terug was. Was hij ook boos dat ze Elena en haar vrienden hiet had achter gelaten. Hij wachte op een soort van reactie en schoof toen haar benen aan de kant zo dat hij op de zelfde bank ook kon gaan zitten. 'Wat heb je nu berijkt' vroeg hij kort terwijl hij met zijn armen op zijn knieën steunde en naar de grond staarde.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   zo dec 30, 2012 9:36 pm

Mikaela zuchtte. Eigenlijk wist ze niet echt precies de reden waarom ze ontsnapt was. Maar wist wel waarom ze haar zus hier niet mee had inverzeilt. Mikaela had wel geweten dat ze terug zou worden opgepakt. Die kans was er altijd geweest alleen had ze niet verwacht dat het haar vader was geweest. Anyway, Mika heeft wel voorkomen dat haar zus niet de hele teleurstellende preek en gezaag van haar ouders zou horen. Het was verschrikkelijk geweest. Niet de preek natuurlijk. Maar dat vader de verrader was. Dat wou ze dus ook voorkomen dat Elena erachter kwam. Aan de ene kant was Mika wel blij dat ze terug was want nu kon ze weer oude vrienden zien. Ja hoe lang was ze eigenlijk weg geweest...een weekje? Eigenlijk wist Mikaela dat vreemd genoeg niet. Mikaela had natuurlijk blijven ontkennen dat ze de intselling hier niet nodig had, dat alles in orde was met haar. Alleen had ze sterk het tegendeel bewezen toen ze opnieuw een uitbarsting had gekregen. Maar dat was natuurlijk haar niet. Het was gewoon hard aangekomen bij haar dat haar vader de instelling had verwittigd dat Mikaela terecht was gekomen. En trouwens zoveel plezier had Mika buiten de instelling toch niet gehad. Merendeel was ze met haar neef die haar heeft kunnen hieruit halen op de vlucht geweest. Gelukkig weet niemand dat het haar neef was die haar had helpen ontsnappen. Ja natuurlijk hadden het geprobeerd uit haar te halen...maar ja dat was hun dus niet gelukt met haar koppig karakter trekje

Hadden ze dan iets anders verwacht? De hele tijd staarden haar zilverkleurige ogen naar het plafond. Ze moest zorgen dat ze niet... Haar ogen stonden nog wat dof, ja ze had gehuild and so what? Het was gewoon. ze was bang voor nog eens de teleurtstelling van haar zus te moeten ondergaan...en van enkele vrienden. Angstig beet ze even kort op haar onderlip. Misschien was het beter dat ze toch nog enkele dagen zichzelf op sluit in haar kamer...Waarschijnlijk zou dat het beste zijn. Juist wanneer ze zich wou optrekken kwam een gezicht van een bekende boven haar zweven. Terug zij hij emotieloos. Mika keek hem niet aan. Wou dat niet, zijn stem sprak al open boek delen. Dit....Dit was precies wat ze had willen voorkomen. Arnoud schoof haar voeten van de zetel waardoor hij ging zetten en Mika dat ook verplicht was, liggen was nu geen optie meer. . 'Wat heb je nu berijkt' vroeg hij kort terwijl hij met zijn armen op zijn knieën steunde en naar de grond staarde. Even zuchtte ze kort. Dit kon ze niet aan. Nog niet althans...Niet nu meteen."Ja...terug" Langzaam stond ze recht terwijl ze stevig haar tanden in haar lip drukten. Damn, ze voelde die verdomde tranen al weer opwelen. Daarom stond ze recht met haar rug naar Arnoud. Ze mocht niet weer een van die zwakke momenten krijgen."Bereikt?" Herhaalde ze dat ene woord mompelend na."Dat het wel degenlijk men vader was die ons heeft verraden" Sprak ze zo kil mogenlijk maar kon de trilling in haar stem niet verbergen. Mika wou terug naar haar kamer. "Maar dat doet er nu niet meer toe...ik heb gezien wat ik moest zien" Ja...haar vader....die ze nu verachtte. Weg van al de andere patienten van vrienden die het grappig zou vinden dat ze was ontsnapt en hier nu terug was. Vrienden die haar weer zou verwelkomen....en vrienden die het haar kwalijk zouden nemen dat ze weg was gegaan. "Heb ik Veel gemist?" vroeg Mika dan maar iets stiller. Damn het ging nog komen ook. Even sloot ze haar ogen om de tranen terug te duwen. Nonchalant zette ze weer een stap terug naar de deur. Ze was haar flirterige zelf niet op het moment. Vanaf dat ze zichzelf weer onder controle had....dan wel.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   ma dec 31, 2012 1:09 amHij had blijkbaar een gevoelige snaar geraakt. Heel de lucht leek van een stemming te veranderen. Haar lichaam haar stem. Ze had hem niet aan gekeken toen hij boven haar hing. Hij had het wel verwacht. Maar hij had eerder een boze Mika verwacht. Een die alle kussen naar zijn kop gooide die er te vind waren in de ruimte. Daar naast alles wat maar kon op tillenb. Hij had verwacht weg te moeten lopen om zo een woede aanval tegen te gaan. Maar ze reageerde totaal anders. Anders dan hij verwacht had. Maar eigenlijk was niet niet zo vreemd. Ze had al een keer eerder huilend in zijn armen gelegen. Toen hij hier net was en hij had gevraagd waarom ze hier zat. Ze ging steeds veder richting de deur staan. Ze mompelde wat hij niet kon verstaan. "Dat het wel degenlijk men vader was die ons heeft verraden" De woorden kon hij duidelijk verstaan. Hij schork er van. Ze had toch juist gehoopt dat hij van gedachten veranderen en haar en Elena terug haalde. Hij keek haar strak aan met zijn ogen weid geopend. Hij stond op en liep richting mika. Hij sloeg zijn armen om haar heen en trok haar dicht tegen hem aan. 'sorry' fluisterde hij zachtjes in haar oor. Hij drukte daarna een zacht kusje op haar wang. Hj trok haar nog iets dichter tegen zich zelf aan en ging toen terug op de bank zitten. Zo dat ze wil in ze beweging mee moesten.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   ma dec 31, 2012 2:08 am

Het was zielig echt waar. ze had gedacht dat dat weekje uit disturbia goed zou doen. Dat het haar weer sterker zou maken. maar zie hier. Het koste moeite om haar tranen te bedwingen. Ze voelde nu echt lekker zwak. Ze wou niet zwak overkomen bij anderen. En zeker neit bij Arnoud, want het was al eens eerder gebeurd. En Mikaela had het liever geen tweede keer. Maar het was moeilijk. Gewoon even diep in ademen. Dan kwam alles weer goed. En ze deed het dan ook. Hield haar ogen gesloten en haalde even goed diep adem en blies het dan ook weer langzaam uit. Alles komt weer in orde. Toch was het vreselijk geweest om te zien hoe die stiefmoeder van haar vaders geld genoot. Als ze niet op haar eigen handen was gaan zitten dan zou Mikaela zeker en vast weer zijn uitgevlogen zoals vroeger. Mika was recht gestaan en stapte daarom nu beetje per beetje naar de uitgang. Blijkbaar was ze nog mentaal niet geneog hersteld van de ontdekking. Dus wou ze liever de reactie's van haar vrienden nog niet zien. Dus zeker die van elena niet. Mika hoorde dat Arnoud zich had bewogen, zijn bewegingen waren dan voor haar ook zo vertrouwd. Ze voelde hoe hij een arm om haar heen sloeg en haar tegen hem aandrukte. Ze greep zijn shirt stevig vast en drukte haar gezicht tegen zijn borstkas aan terwijl ze hevig haar tranen terug duwden. 'sorry' fluisterde hij zachtjes in haar oor. Mikaela voelde zijn warme lippen even kort tegen haar wang en liet daarbij een tintelend spoor achter. Hij stapte langzaam richting de zetel waardoor ze gedwongen was mee te stappen waarbij ze nu weer beide op de zetel zaten. Haar ogen waren dicht terwijl ze zich concentreerde op de ademhaling van Arnoud."Ik lijk nu wel een zielepoot" mopperde ze. Zo voelde ze zich dan ook."Waarvoor heb je spijt?" Schudde ze half met haar hoofd."Je hebt helemaal niks verkeerds gedaan" Verzuchtte ze, hief haar hoofd op en keek hem vragend aan. Maar al snel kwam er een herinnering bij haar op, dat hij altijd weg had gekeken toen ze hem rechtaan wou kijken dus sloeg ze nonchalant haar ogen van hem weg. Ze had dan ook geen enkel benul of dat nu nog steeds zo was voor hem. Of hij het had leren verdragen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   di jan 01, 2013 7:58 amZe klampte haar handen om zijn T-shirt toen ze hem vastpakte . Na dat ze terug waren gaan zitten. Zag hij dat ze alle moeite moest doen om haar tranen in te houden. Hij zuchten zachtjes. Hij had haar al vaker zien huilen en dat het nu gebeurde was de meeste normaalste zaak. "Ik lijk nu wel een zielenpoot" mopperde Mika. Hij zuchten kort en schudden toen lachend met zijn hoofd. Je bent een zielenpoot als je nu juist geen emotie had. sprak hij zachtjes terwijl een zachte glimlach op zijn gezicht verscheen. Een plukje van haar haar was ontsnapt met een lichte beweging bracht hij het terug achter haar oor. "Waarvoor heb je spijt? Je hebt helemaal niks verkeerds gedaan" vroeg ze aan hem, Waar had ze het over. Hij keek haar even onbegrijpend aan en trok zijn kop scheef. Maar toen begreep hij haar. Ze had het over de sorry die hij enkele minuten geleden nog uit zijn mond had laten komen. Ik had me kunnen bedenken dat je nu niet erg zin had in een vriend die boos was zij hij verontschuldigend. Ze keek hem kort aan naar zijn woorden. Maar draaide haar ogen snel genoeg weg. Hij moest wel lachen. Ze wist dat hij niet tegen dames ogen kon. Dat ze er alles mee voor elkaar kreeg. Hij pakte haar kin vast en draaide haar gezicht terug. Ik verman me wel voor een dagje. Als je niks uithaalt moet dat wel lukken Hij keek haar strak aan terwijl hij zijn gezicht dicht bij de hare hield. ik heb je gemist zij hij zachtjes. Elena mist je ook voegde hij er aan toe. Hij had haar echt gemist. Hij vodn het fijn dat er iemand was die de regels durfde te overtreden om hem wat gezelschap te bezorgen. Dat gaf hem ook een rede om de grenzen op te zoeken en te overtreden en een maatje in de crime. Al zorgde hij er voor dat zij niet in de problemen kwam. Zo nobel was hij dan ook wel. M

Misschien moest hij haar wat afleiden. Hij verwachten eigenlijk niet dat ze zou praten over wat er gebeurt was. Hoe hij haar ook zou overtuigen het zou toch niet werken. Koppig dat was ze nu eenmaal. Hij bedacht zich kort de ene pluk die hij achter haar oor had gestoken. Ze had ze weer eens van kleur verandert. Hij snapte niet dat meiden zo vaak dingen aan hun uiterlijk veranderde. Gewoon puur natuur daar was toch niks mis mee. 'Je haren opnieuw geverft. Waarom laat ze je niet bruin niet zoals ik je leerde kennen.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   di jan 01, 2013 9:25 am

Mikaela zuchtte. Waarom moest ze toch in godsnaam zo snel wenen? Dat was gewoon niet logisch. Ze hoorde zichzelf in bedwang te kunnen houden. Blijkbaar was ze niet sterk genoeg. Kort beet ze weer op haar onderlip. Probeerde weer kalm te worden door te luisteren naar het geklop van zijn hart. het hielp, kalmeerde haar. Zo bleef ze dan ook een tijdje zitten. Hield hem op een of andere manier toch stevig vast. Alsof ze bang was haar enige houdvast kon kwijt geraken en dan in tranen uitbarsten.
Je bent een zielenpoot als je nu juist geen emotie had. Sprak hij zachtjes. Mikaela was daar nu niet echt zo zeker van. Maar ieder had zo zijn eigen gedachten toch? Ik had me kunnen bedenken dat je nu niet erg zin had in een vriend die boos was zij hij verontschuldigend.
Even haalde ze kort haar schouders op. het maakte niet uit. Mika zou het dan wel neit toegeven, maar ze was heel blij dat hij hier nu bij haar was, alleen was ze te koppig om dat toe te geven. Alleen haar handelingen lieten zien dat ze blij was bij hem te zijn. Ze vergeefde hem sneller dan ze normaal zou doen, en reageerde helemaal niet agressief. Hij pakte haar kin vast en draaide haar gezicht terug. Vragend keek Mikaela hem aan. ik verman me wel voor een dagje. Als je niks uithaalt moet dat wel lukken. Hij keek haar strak aan terwijl hij zijn gezicht dicht bij de hare hield. Mikaela voelde hoe zijn warme adem over haar gezicht streek. Even huiverde ze kort. ik heb je gemist zij hij zachtjes.
Langzaam voelde hoe haar wangen rood werden. stug probeerde ze dat gevoel terug te negeren."Ik jou ook" Bekende ze dan toch ookal was het niet echt simpel voor haar als het vanbuiten leek. Elena mist je ook voegde hij er aan toe.
Even sloeg ze haar zilverkleurige ogen van Arnoud weg en mompelde iets van Ja vast" Waarschijnlijk zou Elena haar nu gewoon haten omdat ze haar hier had achter gelaten. 'Je haren opnieuw geverft. Waarom laat ze je niet bruin niet zoals ik je leerde kennen. Verbaasd keek ze naar haar eigen haren."O, maar dit is mijn naturel kleur hoor" Sprak ze licht verdwaasd." Ze zijn nu gewoon zo donker omdat het een tijdje geleden is dat ik nog werkelijk in de zon ben gegaan. HOe minder zon hoe donkerder mijn bruine haren worden." Verklaarde ze grijnsend. Even ging ze kort met haar vingers door zijn eigen haren."De jouwe zijn het zelfde gebleven" grinnikte ze. Hij was nog steeds dezelfde Arnoud van voor ze was ontsnapt. en daar was ze blij om, en vooral opgelucht. Ze zou het waarschijnlijk niet leuk hebben gevonden als hij oppeens zou zijn veranderd, misschien zou het Mika zelf niet hebben aangestaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   di jan 01, 2013 12:37 pmMika zat nog steeds o zijn schoot. Ze bleef hem strak vasthouden. Hij gaf er niks om. Hij voelde er niet veel van en hij wou Mika gewoon even een fijne thuis haven aanbieden. Een plek om bij uit te huilen. Al wees haar hele lichaamshouding en haar manier van doen er op dat ze er alles aan deed om juist niet te huilen. Hij ging Mika niet dwingen dat had toch geen nut. Ze was koppig en ze zou toch niet luisteren dus deed hij er geen moeite voor. Toen hij zij dat hij haar had gemist werd ze helemaal rood. Een zachte glimlach verscheen opzijn gezicht. Waarom werd ze nou zo rood. Ze waren toch vrienden. Het was logische dat hij haar had gemist. Hij hield van de spelletjes die ze samen konden spelen. De spelletjes kon je niet met iedereen spelen veel waren er niet van gediend. Maar Mika leek zelf ook van de spelletjes te houden. Ze waren maatjes. Maatjes met een soort van benefit. Ondanks dat alles was hij toch wel blij dat ze zij dat hij haar ook had gemist. Hij geloofde het. Hij wist dat hij op die dingen mika wel kon vertrouwen. O, maar dit is mijn naturel kleur hoor" Sprak ze licht verdwaasd." Ze zijn nu gewoon zo donker omdat het een tijdje geleden is dat ik nog werkelijk in de zon ben gegaan. Hoe minder zon hoe donkerder mijn bruine haren worden." Verklaarde ze op zijn vraag over het geverfde haar. Hij keek haar even scheef aan en pakte toen een stukje van haar haar in zijn hand en deed net of hij het aandachtig bekeek. ’Dan heb je in je vrije tijd wel veel in de zon gezeten ‘ antwoorden hij simplistische terwijl hij haar haar losliet. Na dat hij mika haar haar had losgelaten. Deed Mika het zelfde met zijn haar. Al ging dat een stuk moeilijker vanwege de muts (zie avatar) die hij op had. ."De jouwe zijn het zelfde gebleven" zij ze terwijl ze door zijn haar heen aaide. ‘Jah onder mijn muts kan dat niet veel donkerder worden door de zon’ zij grappend. Nee hij was niks verandert. Ook niet vreemd als je de tijd zag dat Mika was weg geweest en daar naast dat elke dag hier het zelfde was. ‘Waarom moest je eigenlijk zo blozen toen ik zij dat ik je miste.’ Zijn stem had zachtjes geklonken op een of anderen manier bang om haar gevoel te kwetsen. Al wist hij totaal niet hoe hij dat zou doen met die vraag. Maar alles leek door zijn vraag te wijzingen. Zijn lichaam de lucht enkel van Mika kon hij nog geen verandering aflezen.


_________________


Laatst aangepast door Arnoud op wo jan 02, 2013 11:24 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   wo jan 02, 2013 5:57 am

Mikaela wist het niet meer. Ze was op een of andere manier dolblij dat ze terug was. ze had het hier gemist. Zou dan ook binnenkort weer kattekwaad uithalen, gewoon om te laten merken dat ze terug was. Klaar om de bewakers weer problemen te bezorgen. Maar nu moest ze eerst weer tot zichzelf komen. Weer dat meisje worden dat met jongens zou flirten. Opnieuw haalde ze diep adem terwijl ze weer kort en krachtig op haar onderlip beet. Begon meer en meer weer helemaal zichzelf te worden. Ze had het niet echt meteen helemaal door gehad dat ze op zijn schoot zat, pas nadat ze weer van alles bewust zat merkte ze het op.
Maar vroeg er niet achter of maakte er geen opmerking over, dat had geen enkel zin. Mikaela vond het wel grappig dat hij zich even zou vermannen zodat ze toch in zijn ogen kon kijken. Wat lief, en schattig. Maar die gedachten hield Mika maar voor zichzelf. Mika keek op toen ze voelde dat arnoud een van haar lokken vasthield en er naar keek. Wat was hij aan het doen? ’Dan heb je in je vrije tijd wel veel in de zon gezeten ‘ antwoorden hij simplistische.
Even grinnikte ze even kort; keek hem kort geamuseerd aan. Had dan even haar hand onder zijn muts gestopt en daar zijn haren wat door elkaar geaaid. Ookal was het niet zo simpel als met haar eigen haren omdat de muts wat in de weg zat. Maar goed. . ‘Jah onder mijn muts kan dat niet veel donkerder worden door de zon’ Zij hij grappend.
haar glimlach werd breder. Even zuchtte ze kort. Waarschijnlijk zou ze toch de buiten wereld gaan missen. Daar was er dan ook niemand die alles wat je deed in de gaten hield. behalve je ouders, maar die kon je gemakkelijk misleiden, hier in de instelling is dat bijna onmogenlijk behalve als je precies een plek weet waar er geen enkele bewaker kwam. En daarvoor moest je wel heel veel geluk voor hebben. . ‘Waarom moest je eigenlijk zo blozen toen ik zij dat ik je miste.’ Had hij zachtjes gevraagt.
Verbaasd keek ze hem even kort aan, haalde vervolgens nonchalant haar schouders even kort op."Ik bloos zo vaak" Legde ze simpel weg uit. Oke, dat was dus echt een grote leugen. Maar goed niemand hoefde dat te weten te komen." Mag ik dan niet meer blozen" Vroeg ze liefjes. Mikaela was gewoon te koppig om de waarheid achter haar eigen gebloos te komen. Ze hoefde het niet te weten te komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   wo jan 02, 2013 12:30 pm


Het deed hem goed dat Mika weer moest lachen of ja grinniken, maar dat rekende hij onder het zelfde. Bij elke woord dat hij iets zei leek haar glimlach breder te worden. Daar bij de zijne ook. Hij genoot er van dat Mika weer blij werd en haar verdrietige status van net vergat. Op een of anderen manier deed het hem meer pijn als Mika verdrietig was dan bij een van zijn anderen vrienden. Meestal zag hij dan zijn kleine zusje voor die huilend en bang van hem afstond. Bang voor hem. Bang om dat ze een Woede aanval van hem had meegemaakt. Die keer kon hij nooit van zijn netvlies verwijderen. Hoe graag hij dat ook wilde. Maar bij Mika zag hij enkel Mika.
Na dat hij had gevraag waarom ze had gebloosd toen hij zij dat hij haar had gemist. Haalde ze kort haar schouders op ."Ik bloos zo vaak" zij ze. Hij keek haar even bedenkelijk aan. Hij had haar nog nooit zien blozen. Maar voor dat hij iets kon zeggen begon ze al weer te praten. ." Mag ik dan niet meer blozen" Deze keer had haar stem liefjes geklonken. Arnoud moest er wel om lachen. ‘Jawel, Maar ik heb je nog nooit zien blozen en normaal zit er een rede achter. zijn stem begon normaal maar hoe veder de zin kwam hoe verleidelijker zijn worden werden. ‘Moet ik die gedachten uit je mooie kopje schudde voor dat ik er achterkom’ Zij hij grappend terwijl hij zijn handen op haar hoofd lag en zachtjes op en neer schudde. Hij keek haar ondeugend en nieuwsgierig tegelijk benieuwt wat er uit zou komen. Maar hij verwachten eigenlijk niet veel. Koppig als ze was hield ze alles wil haar mooie kopje. Hij bedacht zich even dat hij meerderen tactieken had om iets uit mensen te krijgen. Hij had vaak genoeg aan zijn slachtoffers van zijn woede aanvallen moeten vragen wat hij had gedaan. Bang dat ze voor hem waren leken ze bevroren maar hij kreeg het er toch bijna altijd uit. Maar die tactieken waren misschien niet geschikt voor Mika. Maar hij wist wel een anderen manier. Een valste glimlach verscheen op zijn gezicht ’Volgens mij moet ik het op een anderen manier die gedachtens uit je kopje halen. Sprak hij zo liefjes als hij maar kon. Hij bracht zijn gezicht dicht naar de zijnen en keek haar even strak aan. Daarna drukte hij zijn lippen zachtjes op de hare
I Don’t Belong Here


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   do jan 03, 2013 12:41 am

Stiekem genoot ze er gewoon van om hier bij hem beter gezegt op hem te zitten. Er zullen altijd enkele vrienden zijn waar ze niet meer zonder zou kunnen hier in Disturbia, en dat had ze ontdekt toen ze buiten Disturbia was geraakt.
Want ze had hele tijd aan die personen moeten denken. Arnoud was een van die weinige vrienden waar ze iedere dag had aan gedacht. Net als Elena, maar dat was best logisch want dat was haar zus. Maar ook haar beste vriendin.
NIemand was closer met Mikaela dan haar eigen zus. Mika was dan ook niet iemand die een persoon snel helemaal zou vertrouwen, nadat haar moeder was overleden. Het was al een wonder als ze dingen tegen iemand vertelde wat ze tegen anderen helemaal niet zou zeggen.
Zo was ze nu eenmaal. Elena was dan ook een uitzondering. ‘Jawel, Maar ik heb je nog nooit zien blozen en normaal zit er een rede achter. zijn stem begon normaal maar hoe veder de zin kwam hoe verleidelijker zijn worden werden. Geamuseerd keek ze hem aan."Oja?" Vroeg ze keek hem bespottend aan."Misschien komt het omdat ik nooit hoef te blozen bij jou" Verzon ze een excuus ter plekke terwijl ze een grote grijns op haar gezicht had. Liet zo zien, dat het maar voor te lachen was.
Maar een betere excuus vond ze neit, niet voor hem maar ook niet voor zichzelf dus hield ze dat zielige excuus maar vast. Moet ik die gedachten uit je mooie kopje schudde voor dat ik er achterkom’ Zij hij grappend terwijl hij zijn handen op haar hoofd lag en zachtjes op en neer schudde. MIkaela kon nog maar amper haar lach in te houden.
Ja, arnoud had ze zeker gemist, vooral zijn gek gedrag. Hun eerste ontmoeting was dan ook heel apart geweest, het was gewoon raar om iemand zijn isoleercel binnen te sluipen en die persoon gezelschap te geven."Ik garandeer je geen succes" Antwoorde ze grinnikend. Die persoon was toevallig Arnoud geweest. Mikaela wist wel, dat Arnoud slim genoeg was om te weten dat hij echt niks uit haar kon krijgen.
Toch probeerde hij het. Dat kon maar een iets betekenen. Hij was iets van plan. Een valste glimlach verscheen op zijn gezicht. oke dat zag er dus echt niet goed uit. Mikaela was nu heel alert. ’Volgens mij moet ik het op een anderen manier die gedachtens uit je kopje halen. Sprak hij zo liefjes als hij maar kon.
Zijn gezicht kwam dichter bij de hare, en onbewust keek ze hem strak aan. Voor dat ze nog iets kon doen of zeggen drukte hij teder zijn lippen op de hare. Omdat ze wel al vaker gekust werd, was het een automatischme dat ze haar ogen kort sloot en hem teder terug kuste en zijn shirt weer vasthield. Meteen sprong ze van zijn schoot toen ze besefte wat hij aan het doen was."Dat is niet eerlijk" Schreeuwde ze verontwaardigd.
Wou zelf boos kijken, wat ook wel degenlijk lukte maar ze straalde de kwaadheid niet echt uit omdat nu beide wangen weer helemaal rood waren aangelopen en warm aanvoelden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   do jan 03, 2013 6:22 am


Mika lippen beantwoorde de zijnen. Hij sloot kort zijn ogen Maar lang kreeg hij de tijd niet Mika sprong van zijn schoot en hij keek haar verbaasd aan. Was hij te ver gegaan. Dit hadden ze toch al een keer eerder gedaan. Hij had hal een keer eerdere gekust en toen vond ze het enkel leuk. Maar dat betekende niet dat ze het nu ook leuk vond. Misschien had ze nu wel een boos vriendje. Wist hij veel er kon van alles in de tijd gebeurd zijn toen ze elkaar niet zagen. Hij gruwelde bij het idee van Mika met een vriendje. Het betekende dat hij geen spelletjes meer met Mika kon spelen. Maar misschien had het nog wel een anderen rede. Maar die wilde hij gewoon niet erkennen. Hij zuchtte even kort en stond toen op zo dat hij Mika goed in de ogen kon haan kijken. Sorry, ikke euh Hij wilde zijn excuses aan bieden. Maar hij had eigenlijk geen goed excuus. Hij had het gedaan om dat hij dacht te weten dat ze het niet erg vond leuk zelf. Maar dat had hij dus mis. Jah, ik heb eigenlijk geen goed excuus. Sorry Stem klonk oprecht en aan zijn hele houding kon je zie dat hij het ook echt meende. Hij keek mika aan maar hij draaide zijn ogen snel genoeg weg. Verdomde dames ogen. Het deed hem alleen maar kutter voelen. Hij wilde Mika niet kwetsen. Maar hij had het wel gedaan. Uehm, Ik denk dat je beter met rust kan laten. Kun je Elena opzoeken. Ze was net nog in de rozen tuin zijn klonk zacht, maar hard genoeg om het te verstaan. Hij probeerde een soort van glimlach op zijn gezicht te toveren. Niet dat echt lukte, maar het was in ieder geval iets. Hij liep daarna meteen weg en ging rechtstreeks richting de deur die leiden naar de gangen van clinici.

Na dat de deur achter hem was dicht gevallen bleef hij staan. Hij kon zich zelf wel voor de kop slaan. Hoe had hij kunnen denken dat ze het leuk zou vinden. Dat het vroeger zo was betekende niet dat het nu nog zo was. Dat kon hij niet zomaar aannemen. Mensen veranderde en per dag konden dingen veranderen zelf per minuten. Ze had nog geen 1 minuten geleden iemand tegen het lijf kunnen lopen waar ze op slag voor verliefd was. Dan wilde je niet zo iets doen met een ander. Hij zuchten nog een keer diep. Hij kon dit het beste vergeten. Dat was het beste.
I Don’t Belong Here.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   do jan 03, 2013 8:08 am

De kus had ze gewoon niet zien aankomen. En had dan ook gedacht dat hij iets van plan was. Iets waar ze later nog spijt van zou kunnen krijgen. Als het had verwacht dan had ze zeker hem terug gezoend, en dat had ze even ook werkelijk gedaan totdat ze te argwanend werd. Het was niet zijn schuld maar de hare.
Nu haar vader haar had verraden was ze nogal achterdochtig geworden. Diep vanbinnen vertrouwde ze Arnoud echt, maar...dat had ze ook van haar vader gedacht en kijk wat er nu van is gekomen hij heeft haar verraden. Dus...nu was ze ook zo argwanend en achterdochtig bij haar vrienden. Ze wou dat niet, maar ze kon er niks aan doen.
Diep van binnen in haar was Mikaela zelf bang dat op een dag haar zus elena haar ook zou verraden. Ze liet het niet merken maar die gedachten beangstigde haar echt. Maar dat zal dan ook niemand ooit te weten te komen. HOe hard ze ook zouden kijken, dat deel hield ze perfect verborgen voor iedereen. Sorry, ikke euh . Onee...hij...dit was niet goed. Wat had ze gedaan. Angstig beet ze even kort op haar onderlip. Waarom had ze toch zo moeten reageren?
Jah, ik heb eigenlijk geen goed excuus. Sorry. Hij meende het oprecht. Mikaela keek hem aan. Het was nu echt degenlijk haar eigen schuld. Wat is er toch van haar geworden? Uehm, Ik denk dat je beter met rust kan laten. Kun je Elena opzoeken. Ze was net nog in de rozen tuin zijn klonk zacht, maar hard genoeg om het te verstaan.
Nog steeds was Milaela te verbaasd om er wat op te zeggen. HOe kon ze dit oplossen, ze zag hoe erg hij er spijt van had terwijl hij helemaal niks verkeerd had gedaan maar zij wel. Hard beet ze op haar onderlip. Haar handen balden zich automatisch zich tot vuisten. Ze haalde even diep adem. Ze moest kalmeren, en snel voordat ze weer elk moment zichzelf weer zou verliezen in haar oncontroolbare woede.
nadat ze weer was gekalmeerd zag ze Arnoud juist de deur achter zich sluiten."Wacht" Sprak ze nog luid rende naar de deur en opende razend snel, zag daarom te laat dat hij nog dicht bij de deur stond en rende recht tegen hem op.
Oeff Ze kon gelukkig nog haar evenwicht bewaren."Wacht Arnoud. Je hebt niks gedaan.." Verklaarde ze hem razend snel."Echt serieus niet, je hebt me helemaal niet gekwest" Ging ze snel verder." Ik ben gewoon nog te wat achterdochtig nadat degene die ik zo vertrouwde me heeft verraden."Ja ze had het nu over haar vader, maar wou dat woord niet meer over haar lippen laten rollen.
Dat wou ze niet doen. Ze stond voor hem waardoor ze hem recht aankeek."Het spijt me Arnoud, het is mijn schuld." Even schudde ze haar hoofd."Ik dacht gewoon..."Even gebaarde ze die ongesproken woorden weer weg. ze hield met haar beide handen zijn gezicht zachtjes vast."Arnoud ik meen het...je hebt me echt niet gekwetst." Omdat ze niet precies wist hoe ze nog meer erover kon zeggen ging ze tegen hem aanstaan."Elena kan trouwens wachten, jij bent hier nu, en jij bent belangrijk dus ik blijf nu bij jou, of je dat nu wilt of niet" Sprak ze onbewust iets kinderachtig en koppig.
Daarna wist ze niet waarom, had haar eigen bewegingen niet meer onder controle want ze boog zich nu naar zijn gezicht toe die ze nog steeds vast hield in een zacht gebaar en kuste hem, hopend om te bewijzen dat hij nu wel door zou krijgen dat hij haar echt niet had gekwetst.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   do jan 03, 2013 2:21 pm


'wacht'klonk er aan de anderen kant van de deur. Hij draaide zich om hopend dat het voor hem was. Aan de ene kant was het wel logische hij en mika waren de enigste aanwezige in de algemene ruimte. Al kon er iemand bij gekomen zijn of meerderen mensen. Maar hij hoopte toch dat het voor hem was. Hij had geluk. Deur ging met een zwaai open en Mika stormde de gang in. Ze knalde tegen hem op en arnoud wou haar opvangen voor dat ze viel. Maar Mika leek haar evenwicht al terug gevonden te hebben Hij was aan de ene kant blij dat ze terug was gekomen. Maar aan de anderen kant had hij totaal geen idee waarom ze terug kwam. Hij had haar gekwetst maar toch kwam ze terug. Hij snapte niet.

"Wacht Arnoud. Je hebt niks gedaan.." Verklaarde ze hem razend snel."Echt serieus niet, je hebt me helemaal niet gekwest" Ging ze snel verder." Ik ben gewoon nog te wat achterdochtig nadat degene die ik zo vertrouwde me heeft verraden. Het spijt me Arnoud, het is mijn schuld." Even schudde ze haar hoofd."Ik dacht gewoon..." De woorden leken uit Mika mond te stromen zoals de lava uit een vulkaan bij vulkaan uitbarsting. Hij volgde het totaal niet. Iets met niet gekwetst, achterdochtig, vertrouwen en verraden. Hij volgde het echt totaal niet. Hij probeerde haar woorden na te gaan. Maar ze was er te snel uit gekomen waardoor hij ze niet goed had opgeslagen. Mika legde haar handen op zijn gezicht. Hij pakte ze vast, hij wilde ze wacht duwen, maar ze begon op nieuw te praten. Arnoud ik meen het...je hebt me echt niet gekwetst." Zijn ogen sperde weid open na deze woorden. Hij keek haar verbaast zowel onbegrijpend aan. Waarom had ze dan zo geregeerd toen hij haar kuste. Wacht ze had het over achterdochtig gehad dat had de rede moeten zijn. "Elena kan trouwens wachten, jij bent hier nu, en jij bent belangrijk dus ik blijf nu bij jou, of je dat nu wilt of niet" een kleine lach verscheen na deze woorden op zijn mond. 'Ben ik belangrijker dan je zus' zij hij half lachend hij wilde nog iets zeggen maar Mika drukte haar lippen op de zijnen. Hij beantwoorde ze. Maar hij moest alle moeite doen om veder niks te doen. Hij sloeg zijn armen enkel om haar heen. Na dat ze hem had losgelaten bleef hij haar vast houden. J'e doe dit toch niet om mij blij te maken he' Hij wist dat Mika de vraag niet leuk zou vinden. Maar hij wilde gewoon niet dat ze het om die rede deed. Maar wat is er vandaag met je aan de hand. Je bloosde vandaag twee keer, doet al heel de dag vreemd en dat blozen komt toch niet door de argwaan. Ik wil het gewoon weten. je maakt me totaal gek.Zeg het met alsjeblieft. geen leugens. zijn stem had lief geklonken. Hij wilde haar opnieuw kwetsen. Maar hij wilde het gewoon weten en mika leek er elke keer al om heen te draaien

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   do jan 03, 2013 11:57 pm

Mikaela was zichzelf niet helemaal voor het moment . Dat wist ze maar al te goed, en dat wou ze zo snel mogenlijk oplossen zodat ze weer verder kon doen met wat ze altijd doet. kattekwaad uithalen. Kijken wat ze ongezien kan doen, en wat niet. De Grenzen weer gaan opzoeken. Iets dat Mikaela heel graag deed. Iedereen moest toch leven? Ontdekken wat je zelf graag deed. De meeste patienten waren saai, deden iedere keer het zelfde dag in en dag uit. Dat wou Mikaela helemaal niet.
Daarom maakte ze ook zo goed mogenlijk alles naar haar zin, ookal betekende dat dat de bewakers hier er niet echt gedient van zouden zijn, maar Patïenten waren ook mensen, of ze dat nu wouden of niet. Waarom denken de mensen eigenlijk dat het beter is om hen op te sluiten? Mikaela snapte dat dus echt niet. Maar goed, als ze hier niet terecht zou zijn gekomen, dan had ze nooit Arnoud en al haar andere vrienden hier ontmoet, dus Disturbia...had toch een iets goed maar meer dan ook weer niet.
Mikaela was achter Arnoud aangerent toen hij de deur voorbij was gegaan. Ze wou niet dat ze voor nu zo uit elkaar zouden gaan. NIet door iets dat zij niet had verwacht. Het was een zielig iets, dat snel weer verholpen kon worden.Ze had haar handen op zijn wangen geplaats die hij in eerste instantie had willen wegduwen maar gelukkig waren haar woorden hem voor geweest.
En waren zijn ogen nu weid opengesperd. even grinnikte ze daarvoor kort. . 'Ben ik belangrijker dan je zus' Hierom moest ze toch wel lichtjes lachen."Ik zal maaar daarop niks zeggen sttaks krijg je een grotere ego daarvoor" verklaarde ze simpel weg en keek hem plagend aan.
Om te bewijzen dat hij haar echt niet had gekwetst boog ze naar hem toe en kuste hem teder, zelf wist ze niet precies waarom hem kussen, mar goed. Ze heeft het nu toch gedaan iets anders verzinnen hoefde dus niet meer.
Dan verbrak ze de kus en keek hem aan, hopend dat hij het nu wel zou begrijpen. . J'e doe dit toch niet om mij blij te maken he' Haar grijns werd iet wat sluwer."Dus het maakt je blij" Vroeg ze grijnzend, keek hem geamuseerd aan."En Arnoud ik doe geen dingen dat ik zelf niet wil doen.' Verzuchtte ze, dus stiekem gezien had ze dit willen doen?
Ach wat had ze toch. Mika leunde tegen hem aan. Maar wat is er vandaag met je aan de hand. Je bloosde vandaag twee keer, doet al heel de dag vreemd en dat blozen komt toch niet door de argwaan. Ik wil het gewoon weten. je maakt me totaal gek.Zeg het met alsjeblieft. geen leugens. zijn stem had lief geklonken.
Even beet ze kort op haar onderlip."I-Ik" Begon ze keek toen even bedenkelijk voor zich uit."Ik weet het zelf niet" Sprak ze naar waarheid. Ze wist echt niet wat er nu met haar aan de hand was. Het was allemaal zo verwarrend. even keek ze Arnoud niet meer aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   vr jan 04, 2013 6:41 am


Hij was blij dat hij mika niet had gekwets. Hij had mensen al vaak genoeg gekwetst met zijn woede aanvallen. De meesten van hun gezichten volg angs en haat kon hij niet van zijn netvlies afhalen. Ze stonden daar voor eeuwig en die van zijn zusje en nabestaande van de man die hij in een van zijn woede aanvallen. Het was dan wel de man zijn eigen schuld geweest. Maar zijn nabestaande hoefde niet te lijden onder de fouten van de man. Hij schudde de gedachten uit zijn kop. Daar hoefde hij nu niet aan te denken. Hij had Mika niet gekwetst ze werd niet aan dat rijtje toegevoegd te worden.
Ik zal maaar daarop niks zeggen sttaks krijg je een grotere ego daarvoor" antwoorde ze op toen hij op merkte dat uit haar woorden dat hij belangrijker was dan haar zus. ‘Ik heb geen groot ego.’ zij hij terwijl hij zo verdrietig mogelijk probeerde te kijken. Maar een glimlach kon hij niet onderdrukken.
Na dat haar lippen de zijne hadden geraakt had hij gevraagd of ze dit niet enkel deed om hem blij te maken. ."Dus het maakt je blij" had ze daar op geantwoord. Hij kon het niet laten om te lachen. ’Het maakte me blij dat ik je niet gekwetst hebt. Daarnaast is een kus van een mooie dame nooit erg.’ Naast dat was hij nu ook blij dat ze het niet had gedaan om hem blij te maken maar dat ze het zelf ook wou doen. Mika leunde zachtjes tegen hem aan en hij trok zijn armen iets straker om haar lichaam. Hij was blij dat Mika terug was. Hij had haar echt gemist. Hij had haar bezoekjes in de isoleercel gemist.
J'e doe dit toch niet om mij blij te maken he' Hij wist dat Mika de vraag niet leuk zou vinden. Maar hij wilde gewoon niet dat ze het om die rede deed. Maar wat is er vandaag met je aan de hand. Je bloosde vandaag twee keer, doet al heel de dag vreemd en dat blozen komt toch niet door de argwaan. Ik wil het gewoon weten. je maakt me totaal gek. Zeg het met alsjeblieft. geen leugens. zijn stem had lief geklonken. Hij wilde haar niet opnieuw kwetsen. Maar hij wilde het gewoon weten en mika leek er elke keer al om heen te draaien. Na zijn woorden beet ze kort o haar onder lip. I-Ik" Begon ze keek toen even bedenkelijk voor zich uit."Ik weet het zelf niet" Haar stem had oprecht geklonken. Deze keer draaide ze er niet om heen. Ze keek weg van hem. Hij pakte haar kin vast zo dat ze hem wel moest aan kijken. Maar eigenlijk wist hij niet wat hij moest zeggen. Hij zou wel komen door haar ontsnapping en hij had er ook zo zijn steentje bij bijgedragen. Hij glimlachten enkel wat liefjes richting haar. ‘ik ga wat eten’ zij hij kort. Hij liet haar los en liet het even op haar in werken. ‘ga je ook mee of heb je geen honger’ hij wachten even kort op een antwoord en vertrok daarna richting de eetzaal, die onder tussen vol stroomde met anderen patiënte die naar hun avond eten gingen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mikaela

avatar

Aantal berichten : 280
Registratiedatum : 28-01-12
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Mikaela Jones
Partner: i can't stop thinking about him, but why not?
Reden van plaatsing: persoonlijkheidsstoornis(agressie)sinds ze met eigen ogen zag hoe moeder werd vermoord

BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   za jan 05, 2013 3:16 am

Af en toe dwaalde haar gedachten terug naar de ontsnapping. daar kon ze helemaal niks aan doen. Vroeg zich vaak af, wat er zou gebeurd zijn als ze niet naar haar vader was gegaan. Want dan zou hij nooit hebben geweten dat ze was ontsnapt uit de instelling. Zou ze dan bij haar familie mogen wonen?
En zou ze ooit haar vrienden van disturbia hebben kunnen zien? Waarschijnlijk niet, dus Elena ook niet. Hoe meer ze erover nadacht hoe opgeluchter Mikaela werd dat ze wel degenlijk terug naar hier was gestuurd. Ze zou niet zonder haar zus kunnen en zeker ook niet zonder haar vrienden hier.
Vlug schudde ze even kort met haar hoofd. Ze mocht niet meer aan haar vader denken. maar dat was makkelijker gezegt dan gedaan natuurlijk. Iedere keer wanneer ze met haar gedachten afdwaalden dan gleden die automatisch naar haar vader.
En daar moest ze nu echt mee stoppen. ‘Ik heb geen groot ego.’ zij hij terwijl hij zo verdrietig mogelijk probeerde te kijken Mikaela grinnikte. Het lukte hem blijkbaar niet triestig te kijken. Schattig, ja dat was het zeker. ’Het maakte me blij dat ik je niet gekwetst hebt. Daarnaast is een kus van een mooie dame nooit erg.’ Haar glimlach werd breder.
Ging iet wat op haar tenen staan zodat ze vlak voor zijn gezicht stond. Haar lippen waren vlak voor de zijne. Liet de haren langzaam over zijn lippen glijden, plagend en langzaam."Mooie dame zeg je" Sprak ze heesjes. haar ene hand had ze tegen zijn borstkas geplaatst. Ze voelde hoe zijn hart ritmisch klopte. Langzaam liet ze een vinger van zijn borstkas naar zijn buik glijden en weer terug naar boven.
Ze voelde hoe zijn armen rond haar heen kort zich verstevigden. Ja, zijn omhelsingen had ze zeer zeker gemist. En nu genoot ze er volop van. ‘ik ga wat eten’ zij hij kort. Hij liet haar los en liet het even op haar in werken. ‘ga je ook mee of heb je geen honger’ Ze wou dolgraag mee, maar dat kon niet. Mika moest nog wat dingen regelen nu ze terug was."Ik wil wel, maar enkele dingen vergen nog wat aandacht van mij" Verzuchtte ze."Dus ik zie je snel weer" Sprak ze zoetjes.
Nam zijn Shirt vast en trok hem tegen haar aan. daarna kuste ze hem nog eens teder op de lippen en stapte toen van hem weg richting haar kamer.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Good to see you again, darling   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Good to see you again, darling
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: AR.-
Ga naar: