IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Yin

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yin

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 03-01-13

Character sheet
Naam: Tae Yin Yeon
Partner: It's more difficult then black and white...
Reden van plaatsing: Dubbele persoonlijkheids stoornis, sadisme

BerichtOnderwerp: Yin   do jan 03, 2013 10:11 am


It's all about balance..
Algemeen||
Volledige naam: Tae Yin Yeon
Roepnaam: Yin
Bijnamen: Taengoo, Yinnie. Tae, miss Yeon.
Leeftijd: 19
Geslacht: Vrouwelijk
Afkomst: Seoul, Zuid-Korea


Uiterlijk||
Ogen: Lichtbruin
Haar: Oranje-bruin of Kastanjebruin, afhankelijk van of ze het net heeft geverfd of dat het alweer deels uitgewassen is.
Haarstijl: Krullerig, ze doet het soms vast met strikjes of elastiekjes.
Huidskleur: Blank
Lengte: 1,68
Overige: Heeft vaak wel wat make-up op, maar niet heel veel.
Kledingstyle: Mutsjes, strikjes, kettingen... Yin houdt van accessoires, schattige kleding en alles wat haar er jong en meisjesachtig uit laat zien. Maar ze heeft ook een aantal uitdagende jurkjes en andere kleding, die vooral Yang erg waardeert.

Innerlijk||
Yin: Lief, onschuldig. Vriendelijk en vrij behulpzaam. Schrikachtig, heeft verschillende trauma's.
Yang: Hard, vijandig. Gewelddadig, flirterig. Moet aandacht krijgen. Wilskrachtig. Snel boos.

Yin is een schatje, echt een perfect lief meisje. Ze helpt graag mensen, als die eenmaal haar vertrouwen hebben gewonnen. Maar in haar zit een tweede kant, die zichzelf Yang noemt. Yang's favoriete bezigheden zijn mensen pijn doen, onrust stoken, aandacht krijgen. Onmogelijke dingen van mensen eisen is ook altijd leuk. Ze kan niet tegen enige vorm van tegenslag en kan dan ook erg gewelddadig zijn.

Stoornis||
Verschillende kleine trauma's, dubbele persoonlijkheid, psychotisch, sadistisch.
Yin heeft een dubbele persoonlijkheid, allebei haar kanten hebben hun eigen problemen.
Yin is haar lieve kant, hoewel dit in de symboliek meestal de donkere kant is. Yin is meerdere keren gekwetst en zeer onzeker.
Yang is dus de gemene, bitchy kant, die het soms overneemt van dit meisje. Yang is slecht en duister, hoewel de naam licht zou moeten zijn.

Geschiedenis||
Yin werd opgevoed door twee drukke ouders. Haar vader zat in de showbizz en al op jonge leeftijd werd kleine Yin getraind in dansen, zingen en andere aspecten van optreden. Ze vond het fijn, want haar ouders hadden geen tijd voor haar op andere momenten. Maar de druk was hoog en op zesjarige leeftijd hoorden de meisjes van Yins groepje al haarfijn dat ze dom en nutteloos waren, dat ze beter hun best moesten doen, anders zouden ze worden ontslagen. En dat terwijl ze niet eens in dienst waren, ze waren nog maar kinderen....

In de jaren die volgden ontwikkelde Yin een dubbele persoonlijkheid. Thuis was ze lief en braaf, haar witte kant, haar Yin. Maar op de toneelschool was ze Yang, die de baas speelde over iedereen en de leider van een zanggroep was door haar volhoudendheid.
Ze heeft talent, maar het is blijkbaar niet genoeg. Op zestienjarige leeftijd wordt ze uit de groep gezet, wat Yang in haar laat overheersen. Ook thuis is ze nu slecht. Na een half jaar hebben haar ouders er genoeg van en sturen haar naar een psycholoog.

Als haar stoornis bekend is wordt gezocht naar een behandelmanier en haar vader wil het beste van het beste voor zijn dochter. Vandaar dus dat ze uit huis wordt gehaald en naar Disturbia wordt gebracht. En dat is alles, kort samengevat. Yin heeft veel doorgemaakt, waardoor ze steeds minder zelfverzekerd werd. En als ze bang is neemt Yang het over, met soms rampzalige gevolgen.
[Learn more in RPG..]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yin
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Algemeen :: Voorstellen :: Karakter voorstellen-
Ga naar: