IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Away with that energy

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Away with that energy   za jan 05, 2013 4:36 am


De sportzaal hij was er zo blij mee. Het had hem al meerderen keren gered van een woede aanval. Hij kon er zijn energie kwijt zijn agressie. De drang die hij voelde kon weg. Weg en hij kon er van genieten en later had hij geen spijt van wat hij had gedaan Een boksbal had in ieder geval geen gevoel dus deed hij niks pijn of kwetste het. Hij was naar een van de bewakers gelopen met de vraag of hij de sportzaal in mocht. De bewakers lieten hem nog steeds niet in zijn eentje de sportzaal in lopen. Hier was dan nog wel niks gebeurt maar toch bleven ze bij hun stand punt. Hij gaf er niet veel om. Zolang ze hem de toegang tot de sportzaal niet ontzegde vond hij het goed. De bewaker mompelde iets onverstaanbaar in zijn walkietalkie en ij daarna tegen Arnoud dat hij moest blijven wachten bij de sportzaal. Hij liep er rustig naar toe en zag toen
dat hij de enigste was. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Hij had alle keuze alle vrijheid. Na bijna dan een bewaker die was opgeroepen om hem in te gaten te houden kam er aan lopen. De bewaker opende deur en liet hem toen naar binnen. Hij keek even rond 'Waarop zal ik beginnen.' mompelde hij zachtjes. Hij kon moeilijk beginnen met meteen op de boksbal te beginnen stompen en te trappen. Dan zou hij enkel zijn spieren verken en bezeren. De loopband daar kon hij wel mee beginnen.

Na dat hij opgewarmd trok hij zijn schoenen en shirt uit. Hij haalde uit de kast de benodigdheden die hij nodig had. Hij bond zijn armen en benen in zo dat ze beschermd waren trok hij zijn bokshandschoenen aan. Op een ritmische wijze begon hij tegen de boksbal aan te slaan. recht, links, rechts, links, rechter been, links, rechts, links, rechts en linker been en zo ging het door. Hij was nu een kwartier bezig en het zweet liep ondertussen over zijn hele lichaam. Zijn haren waren er helemaal nat van. Zijn ademhaling werd zwaarder. Hij had dit al te lang niet gedaan. Maar hij ging wel op in zijn spel. Het spel van het kickboksen. Hij ging zelfs zo op in zijn spel dat hij niet in de gaten had dat iemand binnen was gekomen en langs hem was gaan staan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittana

avatar

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 27-12-12

Character sheet
Naam: Kittana Blackwell
Partner: x
Reden van plaatsing: nachtmerries

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   zo jan 06, 2013 1:39 am

Kittana was hier nog maar nieuw. Ze wist niet goed wat waar was. Daarom liep ze maar wat door de gangen. Ze had nog niemand ontmoet behalve een meisje die Yué heette, dat was een vriendelijk meisje. Ze zuchtte. Ze wilde hier helemaal niet zijn. Maar veel kon ze er niks aan doen. Dit was nu haar huis. Met haar nieuwe familie zeg maar. Achter deze deur was blijkbaar de sportzaal. Zou ze naar binnen gaan? Even twijfelde ze. Je weet nooit wat je kan verwachten. Kittana had een handdoek meegenomen. Je weet maar nooit, voor het geval dat je teveel zweet of zo. Maar het was wel goed om je frustraties uitewerken. Toen besloot ze dat ze toch maar naar binnen ging. De deur ging geluidloos open. Perfect niemand te zien of toch wel. Er was iemand bezig tegen de boksbal, hij was de enige hier. Hij ging echt op in het vechten, wel ja als je dat vechten kan noemen. Hij had dan ook geen shirt aan, dat was Kittana ook opgevallen. De bewaker zei niks dus dacht ze wel dat ze helemaal naar binnen mocht gaan. Langzaam wandelde ze dichter naar de onbekende persoon toe. Er was geen reden om bang voor hem te zijn toch? Ze bekeek hem aandachtig, Hij was helemaal nat ook zijn haren. Hij is dus heel hard bezig. Gelukkig dat Kittana een handdoek bij had. Ze kon hem dan geven aan de jongen als hij klaar was. Kittana stond nu recht naast hem. Ze wou hem niet afleiden of zo dus besloot ze dat ze maar ging zitten op een stoel een paar meters verder. Rustig keek ze naar hem. Haar handdoek lag nu op haar schoot. Ze wou ook wel beginnen met oefenen, maar ze wou wel wachten tot morgen. Van de tweede dag dat ze hier al was kon ze moeilijk al laten zien wie ze echt was hé.
Daarom besloot ze dat ze maar rustig zou kijken naar iemand anders die het werk doet. De jongen zag er niet zo eng uit, dus moest ze niet voor hem bang zijn. Maar hij sloeg wel hard, dat kon ze zien aan de boksbal die heen en weer ging. Ze bewonderde hem eigenlijk wel op één of andere manier. Ze wreef in haar ogen. Ze was nog steeds moe. Ze had weeral niet geslapen vannacht. Die nachtmerries waren echt erg. Maar goed nu is ze wakker en ze mag niet gaan slapen, ze keek terug naar de jongen en wachtte geduldig tot hij klaar was.

_________________
I wish I was better at telling people how I feel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   zo jan 06, 2013 7:27 am


Hij ging helemaal op in zijn ritme. Het spel van het kickboksen. Hij hoorde nog enkel het slaan van zijn handen en benen tegen de boksbal. `Hij zag nog enkel het ritmische heen en weer bewegen van de boksbal. Zijn wereld was nu de boksbal en en zijn lichaam. Hij genoot er van. Geen gedachten die hem dwars lagen geen spijt van de daden die hij ooit had begaan. Geen prikkels die hem leiden tot een woede aanval, die de stoppen in hem lieten door slaan. Nee enkel hij en de boksbal. Langzaam begon zijn ritme steeds rustiger te worden en uiteindelijk hij stopte hij. Zijn conditie was op hij had dit dan ook te weinig gedaan de laatste tijd. Zijn conditie was daar teveel afgenomen. Maar dat hield hem niet tegen om helemaal te gaan. Zijn ademhaling was onder tussen zeer zwaar tegen het hijgen aan. Zijn hart ging flink tekeer van al het sporten al kon dat ook om anderen reden goed te keer gaan. Hij draaide zich om, hopen dat hij een handdoek mee had genomen, zo dat hij zich een beetje door kon afdrogen voor dat hij terug ging naar zijn kamer om te douche.

Hij schrok zich rot toen hij zag dat een meisje achter hem op een stoel zat. Hoe lang had ze hier gezeten ? Hij had helemaal niet in de gaten gehad dat ze binnen was gekomen. of was ze al binnen geweest. Nee dat kon niet de bewaker had de deur voor hem van het slot gehaald of ze had hier heel de tijd opgesloten gezeten. Maar ja dan ging je nu niet op je gemakje zitten kijken naar iemand die aan het sporten was. Een normaal iemand te minste en hij kon nou niet echt verwachten hier dat iedereen als normaal zou reageren. Ze zaten er wel tussen die net als hij enkel momenten hadden maar er waren ook genoeg die heel de dag door niet normaal waren. Zit je hier al lang hij vroeg het rustig en gebruikte deze woord keuze om geen argwaan optewekken. Liever had hij gewoon gevraagd of ze dat wel vaker deed. Maar als aan hem die vraag hadden gesteld had hij ze ook vreemd aan gekeken en gezegd hoewel hij hier zat niet gek was.

het wou niet echt lukken met de inspiratie

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittana

avatar

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 27-12-12

Character sheet
Naam: Kittana Blackwell
Partner: x
Reden van plaatsing: nachtmerries

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   ma jan 07, 2013 9:54 am


Kittana geeuwde. Het was een lange nacht geworden gisteren. Ze probeerde weer zo lang mogelijk op te blijven zodat ze weer geen nachtmerries zou krijgen. Het was echt verschrikkelijk. Héél de nacht alleen in je kamer zitten. Ok , ze was hier nog niet zo lang maar dit voelde niet als thuis. Het voelde gewoon niet juist aan. Ze keek terug naar de jongen. Hij had haar nog altijd niet opgemerkt. Ze probeerde ook zo stil mogelijk te zijn zodat ze hem niet zou storen. Dat wou ze zeker niet. Kittana keek aandachtig naar de jongen die nog steeds aan het sporten was. Het was misschien wat vreemd dat ze daar maar gewoon wat zat te kijken naar iemand die aan het zweten was. Maar dat vond ze niet zo erg. De jongen bleek klaar te zijn want hij stopte met sporten. Je kon hem horen hijgen en hij was zeer zwaar aan het ademhalen. En hij was ook helemaal onder het zweet. Ook zijn haren. De shirtloze jongen draaide zich om.

Hij schrok zich rot toen hij zag dat Kittana op de stoel zat achter hem. Ze glimlachte vriendelijk en onschuldig. Ze probeerde totaal niet vreemd over te komen. Kittana keek de jongen wat ongemakkelijk aan. UIteindelijk was het de jongen die iets zei; "Zit je hier al lang?" Kittana was heus geen stalker ofzo. Ze was wel beleefd dus gaf ze ook een antwoord. " Ik ben juist binnen gekomen, ik wou je niet storen." Antwoorde ze vriendelijk terwijl ze keek naar de boksbal om aant te tonen dat ze hem niet wou storen terwijl hij aan het sporten was. Ze keek naar de handdoek die op haar schoot lag en toen keek ze terug naar de jongen. " Hier, je hebt het meer nodig dan ik." Zei ze grijnzend terwijl ze de handdoek gooide naar de jongen.


" This secret will die with me."


_________________
I wish I was better at telling people how I feel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   ma jan 07, 2013 11:15 am


Zijn adem was nog steeds zwaar van de inspanning daarvoor. Zijn hart begon steeds zachter te kloppen terug naar het ritme waar het hoorde. Het ritme dat hem vaak genoeg had terug gebracht naar zijn eigen zelf. Gewoon om er door na te luisteren het was een waarschuwings middel voor zichzelf.
Het meisje voor hem waar hij zo van geschrokken was was gewoon blijven zitten. Ze glimlachte met een onschuldige glimlach. Een glimlach die haar mooie gezicht sierde. Een gezicht dat hij nog niet kende. Hij kende bijna allen gezichten hier. Dat was dan ook niet vreemd als je hier bijna een jaar rondliep. Niet dat hij het bij hield enkel hadden ze pas de Nieuwjaar bezigheden gehad. De Nieuwjaar mis en de enigste nacht dat ze pas na 2 uur 's nacht werden opgesloten in hun kamers. De datum dat hij hier was gekomen kon hij wel goed onthouden die zou hij nooit vergeten geen enkelen datum dat hij ergens was geplaatst

" Ik ben juist binnen gekomen, ik wou je niet storen." antwoorden het meisje op zijn vraag of ze hier al lang was. Haar stem had opnieuw vriendelijk geklonken net als haar glimlach daar voor. Hij moest echt eens beter gaan opletten als hij aan het trainen was. Anders hij dadelijk nog een of anderen gek in zijn nek hangen. In dit gekkenhuis eek hij nergens meer van op. Hij schudden even zijn kop. het zweet begon in zijn ogen te lopen en dat prikte " Hier, je hebt het meer nodig dan ik." Zei ze grijnzend terwijl ze de handdoek gooide naar hem. Hij ving de handdoek soepel op. Ze leek zijn gedachten wel te kunnen lezen of gewoon zijn lichaamstaal. "heb je hem dan niet zelf nodig" vroeg hij vragend. Hij kon geloven dat wanneer hij hem had gebruikt ze het zelf niet meer wou gebruiken. Hij wachten even op antwoord maar bedankte haar toen voor de handdoek. "Arnoud trouwens" hij stelde zich meer snel voor. Hij mocht haar handdoek lenen dus zich even voorstellen was wel zo beleefd. Hij drukte zijn gezicht in de handdoek en ging van uit daar door naar zijn haren. zijn nek, schouders, rug en toen zijn buik en borst. Met de handdoek haalde hij heel de glim weg van zijn lichaam. De glim die het zweet over zijn lichaam had heen getrokken. Na dat hij zijn boven lichaam had gedroogd begon hij aan ze beden. Dat was snel gedaan. Hij had wel zijn handschoenen uitgetrokken. Maar de bandage om zijn armen en benen had hij laten zitten. Die haalde hij onder de douche wel weg. Na alles vouwde hij de handdoek snel op. Het was niet netjes maar het was iets. Hij legde de handdoek neer langs het meisje. Hij wist niet echt wat hij met het meisje aan moest. Ze had hier enkel gezeten en gekeken naar hem en haar handdoek aangeboden. Meer wist hij niet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kittana

avatar

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 27-12-12

Character sheet
Naam: Kittana Blackwell
Partner: x
Reden van plaatsing: nachtmerries

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   wo jan 09, 2013 1:53 amDe jongen ving de handdoek soepel op. Hij had hem echt meer nodig dan Kittana. Je kon zien dat het zweet van zijn lichaam druppelde. Wat wel normaal is als je erg hard gesport hebt. "Heb je hem dan niet zelf nodig?" vroeg de jongen. Kittana bekeek hem nog eens goed. Ze had nu toch al niet veel zin meer om te sporten, dus kon de jongen de handdoek beter gebruiken, want hij had het echt nodig. "Nee, Ik hoef hem niet te gebruiken, ik weet niet of ik nog ga sporten." Zei ze met een vriendelijke glimlach op haar gezicht. Ze probeerde ook zo een goed mogelijke indruk te geven. Kittana ging waarschijnlijk morgen nog eens naar de sportzaal. Hij bedankte Kittana voor de handdoek. "Arnoud trouwens" Hij stelde zich snel voor. Nu kent Kittana dus al twee mensen in Disturbia. Arnoud, Het was een mooie naam trouwens. Hij drukte zijn gezicht in de handdoek van Kittana en ging van uit daar door naar zijn haren. zijn nek, schouders, rug en toen zijn buik en borst. Ze wachtte geduldig tot hij klaar was. Ze keek hem nu niet teveel aan want dat zou een beetje vreemd zijn, iemand aanijken terwijl hij zich afdroogd. Hij had zijn handschoenen al uitgetrokken. Na alles vouwde Arnoud de handdoek snel op. Kittana vond het vriendelijk dat hij het oplooide, het was misschien niet zo mooi als in het begin maar dat was niet zo erg. Hij legde de handdoek neer langs Kittana. Arnoud zag er nu al veel beter uit. Ze was het bijna vergeten. Kittana moest zich nog voorstellen. Hoe kon ze dat nu vergeten. " Kittana." Zei ze, ze keek hem wat vragend aan. Hij had haar nog nooit gezien dus wist hij waarschijnlijk dat Kittana hier nog maar pas was, van gisteren eigenlijk. Even maakte ze haar lippen nat " Ik ben hier nog maar van gisteren, dus ik ken hier nog niet veel mensen, en weet nog niet goed waar wat is." Zei Kittana nu nog steeds met een vragend blik in haar ogen. Ze keek nu weg van hem terwijl ze aan het denken was. Het was al een wonder dat ze de sportzaal had gevonden. Ze had zelfs nog moeite om haar eigen kamer te vinden. Dus eerlijk gezegd was ze wel blij dat ze nog iemand 'vriendelijk' had tegengekomen. Wel je kan natuurlijk nooit direct weten waarom die persoon hier zat. Er waren mensen die er slechter aan toe waren dan zij zelf. De nachtmerries die ze had waren al extreem maar haar moeder zei dat er hier mensen waren met veel ergere dingen. Ze keek nu terug naar Arnoud. " Als je liever wilt dat ik weg ga is het ook goed." Zei ze nog even vriendelijk als daarnet . Het kon natuurlijk zijn dat de jongen liever aleen wou zijn of zo maar ze wachtte geduldig tot hij ging antwoorden.


"
This secret will die with me. "


_________________
I wish I was better at telling people how I feel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mint

avatar

Aantal berichten : 65
Registratiedatum : 11-01-13

Character sheet
Naam: Just call me Mint
Partner: I give you a hug, a kiss and a smile. But I will get bored after a while.
Reden van plaatsing: o.a Münchhausensyndroom, Pathologische leugenaar, eist alle aandacht op.

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   do jan 17, 2013 10:08 am

Mint slingerde de tas over zijn schouder en grijnsde zelfverzekerd. Tijd om eens op zoek te gaan naar die zogenaamde sportzaal. In zijn tas zaten een trainingsbroek en een los hemd om in te sporten. Hij had een goed figuur en een evenredig sterke conditie. Maar daarvoor moest hij uiteraard wel wat doen en terwijl dat vroeger op veel verschillende manieren had gekund bleef er hier niet veel over dan fitness oefeningen, al helemaal omdat het buiten zo ongeveer -5 was. Je bevroor dus al voordat je een poging had kunnen doen tot hardlopen, zo had hij ondervonden. En natuurlijk was er nog het gevaar van uitglijden. Dat alles samen had hem in deze richting gestuurd. Op naar de vast o zo indrukwekkende verzameling apparatuur die Disturbia in haar bezit zou hebben. Wat konden ze de gekken hier aanbieden? Niets gevaarlijks natuurlijk. Geen gewichten, vermoedde hij en al helemaal niets wat ook maar neigde naar scherpte. Jammer, want zulke dingen waren stukken beter dan een saaie loopband. Dan voelde je toch net een hamster? Enkel idioten renden zonder vooruit te komen. Hardlopen, buiten zijn. De wind in zijn gezicht voelen. Ja, dat vond hij nog wel prettig. Maar zo'n fabrieksband was niets voor hem. Mint was nou eenmaal nogal kieskeurig op sommige vlakken. Hij stapte een kleedkamer in en verwisselde razendsnel zijn kleding voor de sportoutfit. Het hemd viel losjes om zijn gespierde lichaam, toonde wel aan dat hij in goede conditie was.

Hij trok met een krachtig gebaar zijn veters goed vast en zette een stap naar de deur. Iets te hard zwaaide die open, wat een bonzend geluid maakte toen de deurklink de muur raakte. Oeps? Hij haalde zijn schouders op en keek de ruimte in. Merkte dan dat hij iets had verstoord en grijnsde speels. ''Oh, sorry dat ik jullie gezellige samenzijn onderbreek...'' sprak hij geamuseerd. De jongen had geen shirt aan, het meisje leek hem wel leuk te vinden. 1+1 is 2, nietwaar? De bewaker die onbenullig voor zich uit stond te staren, die probeerde zo min mogelijk aandacht aan het trio in de zaal voor hem te geven, schonk Mint een spottende grijns. ''Ik geef je een tip, bro, volgende keer dat je met een leuk meisje wil flirten, doe dat dan waar geen bewakers bij zijn.. En doe de deur op slot.'' gaf hij zijn o zo serieuze advies. ''Dit is gewoon nogal awkward.'' Hij keek de jongen grijnzend aan, bedoelde het duidelijk goed. Dan draaide hij zich naar het meisje en glimlachte charmant. Zond haar een korte knipoog toe. ''Hallo daar, darling. Mijn naam is Mint.'' Hij bracht het er allemaal zelfverzekerd uit. De naam was natuurlijk niet zijn officiele, maar een combinatie van de beginletters en tevens zijn 'artiestennaam.' Sinds zijn jeugd gebruikte hij de nicknaam al en nu was het eigenlijk met hem meegegroeid. Het was zo veel beter dan een of andere saaie standaard naam. Nu bekeek hij de sporttoestellen beter en grinnikte. ''Ga vooral door met wat jullie aan het doen waren sámen.'' zei hij met een suggestieve toon. ''Doe alsof wij er niet zijn.'' Hij doelde op de bewaker en zichzelf. Even bleef de jongen nog staan, afwachtend. Zouden ze ontkennen dat ze hier liepen te flirten? Hij wist eigenlijk niets van de situatie, maar was impulsief geweest en had meteen met zijn snelle conclusie's hun aandacht opgeëist. Mission succeeded.
[Goose volbracht =3 Beetje flut sorry c:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Aantal berichten : 483
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: I'm in love. but does she want me?
Reden van plaatsing: Periodieke explosieve stoornis (woedeaanvallen)

BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   zo jan 20, 2013 2:22 am


Ze stelde zich zelf voor als Kittana. "Kittana" Herhaalde hij zachtjes. Hij sloeg de naam en het gezicht in zich op. Heel veel meer hoefde je hier toch niet te onthouden dus had hij totaal geen moeite om hier namen te onthouden. Voor de rest zat er enkel nog in hoe het gebouw er uit zag en waar alles lach. De regels leerde hij niet daar zou hij zich zelf toch niet aan houden. "Ik ben hier nog maar van gisteren, dus ik ken hier nog niet veel mensen, en weet nog niet goed waar wat is." haar stem had vragen geklonken als waren haar woorden niet in een vraag gesteld. Niet dat veel uitmaakte maar het viel hem gewoon op. "Oh ontdek het maar op je dooie gemak. Daar zul je alle tijd voor hebben. Dan heb je de eerste tijd tenminste nog iets te doen" een zachte glimlach verscheen na deze woorden. Hij kende het gebouw en de omgeving die er bij hoorde op zijn duimpje en hij wou dat hij daar langer over gedaan had wat de dagen bestonden nu enkel uit je zitten vervelen. " Als je liever wilt dat ik weg ga is het ook goed." zij kittana vriendelijk. Hij keek haar even kort aan en schudden toen zijn kop van nee. "Nee dat hoeft niet. Alleen ben je hier toch nooit. Dus of het nu jij en de bewaker zijn of enkel de bewaker maakt dat niet uit" Zij stem klonk vriendelijk en opnieuw wat er een glimlach op zijn gezicht te zien. Hij wilde Kittanna niet weg jagen. Niet haar meteen het gevoel geven dat hier enkel gekken en gemene mensen zaten. Maar ook gewoon mensen die aardig normaal waren en waar je normaal een gesprek mee kon voeren.

Hij wilde net zijn spullen pakken om weer terug te gaan naar zijn kamer wat hij rustig kon douche terwijl er een anderen jongen binnen kwam lopen. Die de deur met veel lawaai had open gemaakt. ''Oh, sorry dat ik jullie gezellige samenzijn onderbreek...'' sprak de jongen. Nou een gezellige samenzijn was het niet echt. Ze waren elkaar gewoon tegen gekomen en een iets van een gesprek was ontstaan. Dat gebeurde hier wel vaker. Hij wilde op de jongen antwoorden maar de jongen was hem voor. ''Ik geef je een tip, bro, volgende keer dat je met een leuk meisje wil flirten, doe dat dan waar geen bewakers bij zijn.. En doe de deur op slot. Dit is gewoon nogal awkward.'' De jongen sprak met een grote grijns en het was arnoud al snel duidelijk dat de jongen het goed bedoelde. Hij kon het dan ook niet laten zachtjes te lachen. De jongen stelde zich zelf nog voor aan kittana maar wel zo dat het ook voor arnoud duidelijk was wie de jongen was. 'Mint' nog een naam om aan het lijstje toe te voegen in zijn hoofd. "Nieuw" zij hij kort en hij keek Mint even kort aan zonder iets te zeggen voor dat hij weer veder ging met zijn woorden. "Of je het nu wil of niet de bewakers zullen er altijd zijn dus kun je ze maar beter negeren en de enigste duur die hier op slot gaat is die van je isoleercel" Hoewel zijn woorden serieus waren klonken ze niet zo. Het gesprek moet gezellig blijven en hij had geen zin in om de betweter uit te hangen. Veder ontkende hij het flirten niet. Hij was dan wel niet aan het flirten. Hij voerde gewoon enkel een gesprek met Kittana en als een gesprek voeren met iedere meisje hier werd beoordeelt tot flirten dat was flirten hij toch wel heel wat af. ''Ga vooral door met wat jullie aan het doen waren sámen. Doe alsof wij er niet zijn.'' De woorden van mint waren suggestieve en hoe wel hij zij dat ze niet op hem moesten letten bleef hij wel staan. "Volgens mij wil jij zelf met deze dame flirten" De woorden kwamen er uit met een grote grijns op zijn kop en hij liep direct daarna op Kittana af en sloeg zijn armen om haar heen. "Moet ik haar daar tegen beschermen of komt het zonder ook wel goed. Zeg het maar" Nog steeds een grote grijns stond er op zijn kop die verraden dat hij mint enkel in de maling nam

Goose ook volbracht

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Away with that energy   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Away with that energy
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Disturbia Clinic || Binnen :: T. :: S.-
Ga naar: