IndexIndex  PortalPortal  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Samwise Ninomiya

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Samwise

avatar

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 13-03-13
Leeftijd : 26
Woonplaats : the Shire

Character sheet
Naam: Samwise Ninomiya
Partner: Though I try to erase it, I can’t
Reden van plaatsing: Hebefrenie, Automutilatie

BerichtOnderwerp: Samwise Ninomiya   wo maa 13, 2013 7:42 am

Identity
Full name: Samwise Ninomiya
First name: Samwise
Surname: Ninomiya
Nickname(s): Samwise, Sammy, Sam, Nino
Age: 15 jaar
Gender: Mannelijk
D.O.B.: 30 Maart 1997
P.O.B.: Eryri, Wales
Sexual Orientation: Bisexual

Disturbia Clinics
Position: Patient
Reason of stay:
Hebefrene schizofrenie: Samwise heeft hiervan een lichte vorm. Dit wil zeggen dat hij zich soms als een kind kan en zal gedragen. Tekenen, stickers verdienen, koekjes vragen zijn dingen waar je aan moet denken bij deze aandoening. In ongepaste situaties lachen, een veel voorkomend symptoom, heeft Samwise maar zelden last van. Omdat Samwise slechts een lichte vorm van Hebefrenie heeft, kan hij zich op momenten ook compleet normaal gedragen als elke andere tiener.
Stemmen horen: Samwise hoort een stem in zijn hoofd die hem verteld wat wel en wat niet te doen. Dit is iets vrij veel voorkomends bij Hebefrenie.
Automutilatie: Dit is niet iets wat Samwise meteen uit zichzelf zou doen. Het is de stem in zijn hoofd die hem dit verteld te doen.

Description
Height: 1.68 m
Weight: 51 kg
Posture: Klein en vrij tenger met nauwelijks bespiering
Haircolour: Donkerbruin
Hairstyle: Z’n haar is van nature golvend en reikt ongeveer tot op zijn schouders. Zijn pony is altijd lang en bedekt vaak zijn ogen.
Eyecolour: Donkerbruin/Zwart
Piercings/Tattoos: Oorbellen
Scars: Zijn armen zitten onder de sigarettenbrandwonden. Zijn polsen kent ook enkele littekens van automutilatie. Zijn rug heeft ook enkele littekens als gevolg van huiselijk geweld.
Style: Alternatief, Casual

Individuality
Character: Samwise is over het algemeen een vrolijke, drukke jongen. In een van zijn hebefrenie episodes zal hij zich als een kind gedragen en zal hij opgewekt zijn en blij worden van de kleinste dingen. In of uit een episode vind hij het fijn om over gemoederd te worden. Samwise kan echter ook serieus, stil en terug getrokken zijn hoewel dit niet direct in zijn karakter zit. Als hij in een episode zit stelt hij het zeer op prijs om als Sammy aangesproken te worden en kan hij ook teleurgesteld reageren als hij Samwise genoemd word. Samwise is verder een intelligent individu en vind hij in plezier in nieuwe dingen leren.
Hobbies: Tekenen, zingen, spelletjes, rennen, praten
Likes: Muziek, geluid, tekenen, slapen, praten, spelletjes, gek doen, suikerspin, de stem in zijn hoofd
Dislikes: Sigaretten, drank, z’n vader, straf krijgen, groenten, de stem in zijn hoofd
Fears: Sigaretten, z’n vader
Turn ons: Langere mannen, kleinere vrouwen, iemand die interesse toont
Turn offs: Betweters, perfectie, rokers

Background
History: De Japanse Daichi Ninomiya ging op zijn achttiende op uitwisseling voor één jaar in Wales. Hier ontmoette hij al gauw de Welshe Gaerwn Goodwin, met wie hij al snel vrienden werd. Deze vriendschap veranderde al ontzettend vlug naar een relatie en de twee waren dolgelukkig samen. Niet lang voor Daichi weer terug naar Japan zou moeten, kwam het nieuws dat Gaerwn zwanger was. Daichi liet zijn nationaliteit meteen omschrijven naar Welsh. De ouders van het koppel was het er totaal niet mee eens met dit alles en keerde hen de rug toe. Toch waren Daichi en Gaerwn gelukkig. Daichi begon zijn vervolgopleiding in de negen maanden die het duurde voor de geboorte van Samwise. Het zou een blij moment geweest moeten zijn. Niets was echter minder waar toen Gaerwn tijdens de geboorte stierf.

Daichi vertrok na veel pijn en verdriet terug naar Japan; hij had niets meer in Wales. Het was lastig als alleenstaande vader. Hoewel hij eerst verder wou studeren, bleek dit al gauw onmogelijk met een zoon. Hij gaf dit dus op en begon oddjobs te doen om het leven van zijn zoon en van hemzelf enigszins okay te maken. Samwise zijn eerste levensjaren waren in eerste instantie dus niet slecht, zonder al te veel abnormale dingen, afgezien dan van een blijvende armheid. Toch ging het telkens weer een beetje meer bergafwaarts tot op het punt dat Daichi begon te drinken en de hell losbrak. Samwise was net zes jaar toen het leven een drastische wending voor hem nam.

Het was een normale dag. Niet anders dan enige andere dag. Samwise z’n vader was momenteel niet thuis. Hij was enkele dagen geleden ontslagen en spendeerde merendeel van zijn dag aan het nuttigen van alcohol in de kroeg, alleen thuiskomend voor een snelle maaltijd en enkele uren slaap. Samwise was die dag op zijn slaapkamer, waar hij een gebouw van lego aan het bouwen was. Plots werd er op de openstaande deur geklopt. Samwise keek op en zag zijn vader staan, wie hij een lichte glimlach schonk. De glimlach werd beantwoord met een klein knikje van het hoofd. Samwise vond dat zijn vader een beetje vreemd uit de ogen keek, maar besloot al gauw dat het wel niets zou zijn en keerde zijn aandacht terug op de lego. Zijn vader liep al gauw de slaapkamer binnen en ging naast Samwise op de grond zitten, zijn hand op Samwise’ schouder. “Samwise?” hoorde hij zijn vaders stem. Samwise keek weer op en ontmoette zijn vaders blik, diens gezicht strak en haast emotieloos, afgezien van iets wat Samwise niet kon herkennen. Samwise vroeg wat er aan de hand was maar zijn vader gaf niet direct antwoord. Een korte tijd bleef Samwise’ vader zelfs volledig stil, alsof hij zich iets aan het bedenken was. Toen, vanuit het niets, veranderde zijn vader op slag; een brede glimlach op zijn gezicht. Hij vertelde dat hij iets leuks en speciaals wou doen wat alleen voor de allerliefste kinderen bedoeld was. Een kind zoals Samwise. Samwise raakte enthousiast, blij dat zijn vader hem aandacht schonk en wellicht nu wel zou stoppen met drinken. Samwise’ vader vertelde dat het een geheimpje zou moeten blijven tussen hun twee. Alleen hun twee en liet Samwise beloven om het aan niemand te vertellen.

Zijn vader glimlachte hierna en vertelde Samwise dat hij zijn kleding uit moest doen. Samwise vond dit heel raar maar deed wat zijn vader vroeg. Samwise was tenslotte de allerliefste zoon. De acties die zijn vader verrichtte deden Samwise pijn en hij huilde en vroeg zijn vader te stoppen. “Je houdt toch wel van papa? Als je echt van papa houdt, dan doe je dit gewoon.”

Het legohuis was kapot toen Samwise eindelijk, zijn gezicht betraand, in slaap viel.

---

Verkracht door zijn bloedeigen vader, voelde Samwise zich alleen en vies. Tot zijn achtste ging het op deze manier verder. Rond deze tijd begon Samwise door te krijgen dat dit niet was zoals het moest gaan en begon te rebelleren. De verkrachtingen werden minder, maar het geweld groeide. Sigaretten werden op zijn lichaam gedoofd en een afranseling werd bijna normaal.

Dit hield jaren aan. Toen Samwise twaalf jaar was leek verlossing eindelijk te komen. De littekens en wonden bleven niet onopgemerkt toen Samwise naar de middelbare school ging en de politie werd ingeschakeld, waarop Daichi Ninomiya naar de gevangenis werd gestuurd. Samwise werd in eerste instantie naar een pleeggezin gestuurd waar echter al gauw bleek dat Samwise niet langer kon functioneren zoals hij voorheen had gedaan. Een psycholoog werd ingeschakeld en Samwise werd onderzocht. Uiteindelijk werd Samwise naar Disturbia Clinics gestuurd.

Family:
Mother - Gaerwn Goodwin-Ninomiya (†)
Father - Daichi Ninomiya


_________________

so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Samwise Ninomiya
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Disturbia :: Algemeen :: Voorstellen :: Karakter voorstellen-
Ga naar: